Как да не е слаба като Сайборг такъв бой й хвърли, че чак я отказа от спортаpenzata wrote: @Onslaught, не знам, баце, ама Gina Carano ич не ми е "слаба"

Как да не е слаба като Сайборг такъв бой й хвърли, че чак я отказа от спортаpenzata wrote: @Onslaught, не знам, баце, ама Gina Carano ич не ми е "слаба"
Нищо учудващо няма, че някои са чекнали Дженифърката; все пак от "горе-изброените" тя е най-дашна от към цица, туй-онуй, и не се свени да удари един дибидюс по всяко време.Moridin wrote: иначе не мога да повярвам къв шит стана тая анкета финално![]()
че и два гласа за Дж.Л. .....
Абе то си беше сбъркано поначало - то едно е за външен вид, друго е да гласуваш за талант... и някакви случайни компромиси между двете.Moridin wrote:иначе не мога да повярвам къв шит стана тая анкета финално![]()
че и два гласа за Дж.Л. .....
Меган не е ли дърта вече?Amelia wrote:Ако ще се гласува за скучен Мис Септември външен вид, не знам що Ема Стоун е тук, а примерно, оная овца от Трансформърите не е.
Иначе Викандер я гледах в Екс Макина и не бях особено впечатлена, нито от нея, нито от самия филм.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests