Можете да избирате на какъвто искате принцип.. та да.
При Олсън са ми достатъчни точно два филма да съм гледал с нея (в "Liberal arts" е перфектна, а в "Martha Marcy May Marlene" е феноменална), за да я сложа над всички.Killua wrote:И, ами каква игра бе, гайс?
Както и предполагах - не съм ги гледала...penzata wrote:При Олсън са ми достатъчни точно два филма да съм гледал с нея (в "Liberal arts" е перфектна, а в "Martha Marcy May Marlene" е феноменална), за да я сложа над всички.Killua wrote:И, ами каква игра бе, гайс?
Не е вярно. Тоя път Джей Ло няма общо. Всичко си идва от темата за трейлърите.Moridin wrote:Според мен анкетата е само Литц да е спокойна, че никой няма да гласува за Дж. Лоурънс, обаче то тва не се ли подразбира по дифолт, нея не съм виждал жив човек да я нарича секси, освен вероятно приятеля й дето му беше пращала голи видеота.
аз съм компликейтит пърсън, па и си казала, че може да гласуваме само за една, което вече е расистко, сексистко, ислямофобско... ся па ми даде да гласувам - си ударих едно раменце и на терезата...Litz wrote:Нали беше Тереза най-яката? Кво стана![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests