Кучето - някои го предпочитат горещо
Moderator: Moridin
-
- Paragon
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
-
- Paragon
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
-
- Paragon
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ся ше ме накараш да издиря такова :Р
Точно се влюбих в хъскитата след като видях едно със сиви очи.
Пък да не са сиви, много-много-много светло сини да са били.
Точно се влюбих в хъскитата след като видях едно със сиви очи.
Пък да не са сиви, много-много-много светло сини да са били.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- armageddon
- Forsaken
-
- Paragon
- armageddon
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
Спамери :Р
Хъскитата са върховни по всяко направление, ако ще очите им да са лилави на розови звездички. Най-върховни са, естествено, когато са с различни очи, това им придава рядко неориентираното излъчване на абсолютен идиот ( edit: в смисъл, че само абсолютен идиот може да изглежда сякаш гледа в три посоки, при положение, че фактически има само две очи. Хъскитата явно са овладели тайната, за което ги уважавам ). Въобще култ отвсякъде.
А, между другото, като ви гледам как се прехвърлихте на котешка тема, ей ви на малко храна за размисъл. Klimpen си има и цяла умопомрачаваща фотогалерия ето тук, след чието разглеждане никога няма да бъдете същите...
Хъскитата са върховни по всяко направление, ако ще очите им да са лилави на розови звездички. Най-върховни са, естествено, когато са с различни очи, това им придава рядко неориентираното излъчване на абсолютен идиот ( edit: в смисъл, че само абсолютен идиот може да изглежда сякаш гледа в три посоки, при положение, че фактически има само две очи. Хъскитата явно са овладели тайната, за което ги уважавам ). Въобще култ отвсякъде.
А, между другото, като ви гледам как се прехвърлихте на котешка тема, ей ви на малко храна за размисъл. Klimpen си има и цяла умопомрачаваща фотогалерия ето тук, след чието разглеждане никога няма да бъдете същите...
Aбе хора, прочетете стандарта на породата - хъскитата имат само СИНИ, КАФЯВИ и може различни очи (но пак кафяво или синьо).
Каквито и друго да сте виждали, значи просто е смесено с някаква друга порода. Както споменах аз имам хъски и доста съм чел за тях. Освен това съм я водил и на разни изложби, където съдиите ти казват какво трябва и не трябва.

Ех, човек една тема за кучета да пусне и вие пак ще я обърнете на котколюбска:Р
Аз пък гласувах за немската овчарка. Донякъде защото имам такава, трябва да призная (е, почти-източноевропейска). Въпросът е, че немската овчарка дори да не е най-якото куче, за което можете да се сетите, не само това, дори да не е в топ 57 на най-яките кучета, просто е най-близко до първоизточника - вълка. Та по тази причина е и най-далеч от разните шеги на природата като болонки със или без панделка.
Аз пък гласувах за немската овчарка. Донякъде защото имам такава, трябва да призная (е, почти-източноевропейска). Въпросът е, че немската овчарка дори да не е най-якото куче, за което можете да се сетите, не само това, дори да не е в топ 57 на най-яките кучета, просто е най-близко до първоизточника - вълка. Та по тази причина е и най-далеч от разните шеги на природата като болонки със или без панделка.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either