Кучето - някои го предпочитат горещо
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
Кучето - някои го предпочитат горещо
След дълго, но явно безплодно чакане, реших да се справя самостоятелно със задачата. Гласувайте, в крайна сметка вие държите съдбата си в ръце! Пуснете нашата бюлетина и във всеки дом ще има телевизор!!! Вервайте ми!
Мен ако питате с кучетата най-правилно се отнасят във Виетнам и Корея, а именно - ядат ги.
Има и разни породи дето ми изглежат поносими донякъде като да речем хъскито или пекинеза, но все пак нямаше как да не гласувам за гибоните.

Има и разни породи дето ми изглежат поносими донякъде като да речем хъскито или пекинеза, но все пак нямаше как да не гласувам за гибоните.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Lubimetz13
- Mistborn
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
При така поставена анкета нямаше как да не уважа мъртвата булонка. Както е казал рандъмли дженерейтед телевизионен проповедник - "Добрата болонка с панделка е мъртвата болонка с панделка!"
Иначе естествено, че Шар-Пей, Мопс и френски булдог-истерик...
Иначе естествено, че Шар-Пей, Мопс и френски булдог-истерик...
And you can't dance with a devil on your back...
- Tasselhoff Krakundel
- Scholar
- armageddon
- Forsaken
При липсата на "виетнамска" опция - а именно "сичките кучета - на мезета", нямаше как и аз да не гласувам за мъртвата булонка. Pr нито особено понасям кучета, пък и май ги нямаше единствените, които се траят - коли, кокер шапиол и пекинез от онея със тъпире муцуни, на които аз упорито им викам пекинези, въпреки че бившата ми даскалка по литература 4 години се опитваше да ме убеди че не били пекинези.
- Lubimetz13
- Mistborn
Ц, Моридине, я пак погледни, може пък басетът чудодейно да е кацнал някъде из темата :Р А шарпеят и колито не бяха включени в менюто просто защото няма достатъчно опции... кой знае, някой недоволен кучефен може да направи "Кучето 2" с нова анкета - давам благословията си :)
Пуделът, пекинезът и живата булонка (въпреки че "болонка" ми е по-хармонично, налага се поне на едно място да уважа обективната истина, че е с "у") са нещо, което трябва да бъде изтрито с Голямата Гума, не се излагайте...
Пуделът, пекинезът и живата булонка (въпреки че "болонка" ми е по-хармонично, налага се поне на едно място да уважа обективната истина, че е с "у") са нещо, което трябва да бъде изтрито с Голямата Гума, не се излагайте...
- Ambartanen
- Arcanist