Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 12, 2007 3:53 pm

Драгъне, с упорство всичко се постига :P. Изглежда трудоемък де, без съмнение. А и за да стигна до крафтъра му явно трябва доста да мина от кампанията в Найтфол, което засега не ми се прави (а бтв заседнала съм там на една мисийка малка, дето трябва да убивам корсари и ... ми гадовете много бързо ми виждат сметката :( ).

Делегат, как се казва армъра? В Уикито ги гледам аз всичките, в общи линии само collectors, Shing Jea, Vabbian и донякъде Bonelace ми харесват.

Едит: За Вабиан-ския армър сет нямам само сапфирите и рубините, които са по 8000 парчето, а ми трябват по 16 :shock:, което прави крупната сума от 256 000 злато :shock: :shock: :shock: + 25 000 за изработката... омг, тва са много пари и много цикъл. Но да кажем, че докато стигна до оня площад в Найтфола, където е крафтъра ще ги събера донякъде... Бтв, къде мога да ходя, за да се надявам на дроп на сапфири или рубини?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 12, 2007 5:14 pm

не знам за сапфирите и рубините, но ако искаш пари:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Category:Farming_builds

:)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 12, 2007 5:18 pm

:P Хех, като гледам билда за N/ME - ултимата, в ролята елитния месмерски скил, се кепчърва чак на островите, което значи, че ще трябва да продължа :/ с кампанията, а тва вече е труднооо.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 12, 2007 5:58 pm

никъде не е казано, че трябва да си N/Me за да го правиш това :)

смяната на втората професия струва 500 пари

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 12, 2007 6:01 pm

Ами харесва ми да съм месмер има много полезни спелове.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon Mar 12, 2007 7:39 pm

Elayne wrote:Драгъне, с упорство всичко се постига :P. Изглежда трудоемък де, без съмнение. А и за да стигна до крафтъра му явно трябва доста да мина от кампанията в Найтфол, което засега не ми се прави (а бтв заседнала съм там на една мисийка малка, дето трябва да убивам корсари и ... ми гадовете много бързо ми виждат сметката :( ).

Делегат, как се казва армъра? В Уикито ги гледам аз всичките, в общи линии само collectors, Shing Jea, Vabbian и донякъде Bonelace ми харесват.

Едит: За Вабиан-ския армър сет нямам само сапфирите и рубините, които са по 8000 парчето, а ми трябват по 16 :shock:, което прави крупната сума от 256 000 злато :shock: :shock: :shock: + 25 000 за изработката... омг, тва са много пари и много цикъл. Но да кажем, че докато стигна до оня площад в Найтфола, където е крафтъра ще ги събера донякъде... Бтв, къде мога да ходя, за да се надявам на дроп на сапфири или рубини?
Някои от куестовета във Вабби имат за награда Трейд Контрактс, а можеш да размениш 7 такива контракта за един диамант. За дроп рейта мога да ти кажа, че няма да ти се падне във дънджън където играеш сама + герои или хенч. сигурно пада в по-трудните дунджъни на Тормент Реалмът или във Домаин ъф Енгуиш, койт доста правилно си е кръстен. Ботомлайн - не си струва да събираш чак толкова пари за един скин на бронята. Още повече че ако човек е сериозен за ПвЕ си прави 2-3 брони със различни руни в зависимост от билда. Я си представи че си направиш една 15к броня и и сложиш 1-2 руни (доминейшън и вигор например) обаче, ако ти се иска да си смениш билда трябва нови руни да купуваш, а като ги сложиш ти се губят предишните и си на загуба. Недай си боже да се опиташ да ги саелвидж и да ти се разпадне бронята. Ужас.
Но то и затова са направени толкова скъпи, за да могат фемерите да инвестират пари в тях. Другата причина са орижията със редкки скинове - нито са по-ефективни, само изглеждат по-добре.
Моят съвет: използвай парите си да отключваш умения - хем ще ти е по-интересно да играеш, хем после можеш да ги изплозваш във ПвП.

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Mon Mar 12, 2007 7:57 pm

Имам едно тъпо въпросче - Искам да си направя Touch Ranger и не знам дали е възможно да се направи само в PvP режима на играта. Не ми се играе отново от лвл 1, но ако се наложи ще започна. :)
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 13, 2007 1:02 am

Lord Annorion wrote:Имам едно тъпо въпросче - Искам да си направя Touch Ranger и не знам дали е възможно да се направи само в PvP режима на играта. Не ми се играе отново от лвл 1, но ако се наложи ще започна. :)
ами с наградите от ПвП може да си отключваш скилове и така да си направиш каквото искаш, както и да си вземеш каквото искаш оборудване :)

Но с ПвЕ като че ли става по-бързо и лесно, пък и свикваш да го използваш преди да се забиеш в дълбокото. Btw - предполагам вече имаш герой и не започваш от нулата, може да му смениш втората професия и да си ънлокнеш каквото ти трябва с него.

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Tue Mar 13, 2007 8:24 am

thunder wrote: ами с наградите от ПвП може да си отключваш скилове и така да си направиш каквото искаш, както и да си вземеш каквото искаш оборудване :)

Но с ПвЕ като че ли става по-бързо и лесно, пък и свикваш да го използваш преди да се забиеш в дълбокото. Btw - предполагам вече имаш герой и не започваш от нулата, може да му смениш втората професия и да си ънлокнеш каквото ти трябва с него.
Мерси много за инфото! ;) Имам 3 PvE героя - Mesmer/Monk 20lvl , Warrior/Monk 20lvl за елитните мисии и Elementalist/Necromancer 13lvl. :) Но за съжаление нямам Ranger. Е, може да направя един и да видя какво ще излезе.
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Mar 13, 2007 10:08 am

Lord Annorion wrote:Имам едно тъпо въпросче - Искам да си направя Touch Ranger и не знам дали е възможно да се направи само в PvP режима на играта. Не ми се играе отново от лвл 1, но ако се наложи ще започна. :)
Аз ли нещо бъркам или все пак Touch ranger-а е обикновен рейнджър-некромансър... :?

Сега всъщност разбрах колко съм се прецакал като вместо рейнджър-некромансър съм направил некромансър-рейнджър :x
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Mar 13, 2007 10:25 am

Всъщност тъч рейнджъра е може би най-оплютия билд и добре че го нерфнаха на времето и слава богу. Просто няма никакъв кеф в това.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 13, 2007 10:28 am

Delegat wrote:Всъщност тъч рейнджъра е може би най-оплютия билд и добре че го нерфнаха на времето и слава богу. Просто няма никакъв кеф в това.
Още го цъкат по Random/Team Arena и ако не си подготвен може да те изяде :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Mar 13, 2007 10:46 am

Прав си, но не е това което беше.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Tue Mar 13, 2007 2:20 pm

нерфнаха
И какво значи това все пак :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 13, 2007 2:21 pm

Обратното на buff-наха, т.е. понамалили са му :) силата един вид.

Едит: Абе, снощи питах и Гибли, но нека питам и тук пак - за да си взмеа последните атрибут точки трябва да направя един куест, който сменя втората професия. 1-во аз не искам да я сменям моята, но искам да си взема точките. 2-ро - Гибли каза, че мога да я сменя колкото за куеста, да взема точките и после да си стана пак месмер. Въпросът ми е дали ако стана, примерно, монк за едната мисия, после като стана отново месмер ще са ми се изгубили всички спелове, които съм купувала/отключвала или capture-вала за месмер?... Т.е ще има ли загуба или не?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around