Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
Вие не знаете какво беше на рождения ден на старата ми гилдия. Бяхме накупили всякакъв ингейм алкохол и се напихме порядъчно с гостите
Ще кача малко скрийнс като се прибера довечера
@ Elayne - както ти казах мини всички куестове за втора професия и после си кептърни всички елитки в Dragon's Lair. Мисията е доволно лесна и се минава бързо. Ще ми благодариш като почнеш да играеш ПвП

@ Elayne - както ти казах мини всички куестове за втора професия и после си кептърни всички елитки в Dragon's Lair. Мисията е доволно лесна и се минава бързо. Ще ми благодариш като почнеш да играеш ПвП

Добро утро
. Аз мисля да обера всичко за некромансър от планините и за месмер преди да сменя втората професия. След като казвате, че квото съм купила/кепръчнала няма да се загуби ако стана отново месмер след като мина през уориър, монк и т.н. и т.н.
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Borizmeiko
- Misting
Само да допълня, ако ънлокваш скилове, можеш да ги използваш за героите си от Найтфол. Доста яко се получава, защото можеш доста да ги къстъмайзваш.
Офтопик: Поздравявам предварително всички със Лъки Уикенда (най сетне уикенд на който ще се радват и ПвЕ-рци и ПвП-рци). Причината за уикенда е Сейнт Патрик'с дей - празник на ирландците, зеленото и пиенето. Наздраве!
Офтопик: Поздравявам предварително всички със Лъки Уикенда (най сетне уикенд на който ще се радват и ПвЕ-рци и ПвП-рци). Причината за уикенда е Сейнт Патрик'с дей - празник на ирландците, зеленото и пиенето. Наздраве!
йее закръглих го най-сетне тоя 20lvl
. Ех, тия хенчове са напраени така с цел да си купиш другите игрици /твърде/ явно, не мое да са толкоз прости еййй.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
абеее другарчетата Pутим All 
Въпреки че и ние си имаме "весели" моменти:
Вчера отиваме да правим някакъв куест за 4000 exp, та да си направи Ксел 20-тия lvl. Отиваме на мястото и там, разбира се има мнооого лош бос. После 4-5 пъти ни избиват... Отне малко време да се ориентираме в какъв ред да атакуваме лошите (както и кои са им healer-ите), пък и с Дима експериментирахме с билдовете и въобще много кофти.
Та след като натрупахме порядъчно Death Penalty се оказа, че всъщност бием грешния бос... Верния се оказа доста жалък даже с нашето Death Penalty и го сгънахме за отрицателно време.
Аз се оказа, че и аз съм го бил имал този quest после, но кой ще ти го търси сред толкова други отворени на 3 континента

Въпреки че и ние си имаме "весели" моменти:
Вчера отиваме да правим някакъв куест за 4000 exp, та да си направи Ксел 20-тия lvl. Отиваме на мястото и там, разбира се има мнооого лош бос. После 4-5 пъти ни избиват... Отне малко време да се ориентираме в какъв ред да атакуваме лошите (както и кои са им healer-ите), пък и с Дима експериментирахме с билдовете и въобще много кофти.
Та след като натрупахме порядъчно Death Penalty се оказа, че всъщност бием грешния бос... Верния се оказа доста жалък даже с нашето Death Penalty и го сгънахме за отрицателно време.
Аз се оказа, че и аз съм го бил имал този quest после, но кой ще ти го търси сред толкова други отворени на 3 континента

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Яка карта, сега ми е доста по-лесно да си го представя
.
Хех, Коце, той билдът с Virulence сигурно работи, ама бавно, снощи ме сгънаха 5-6 пъти едни скарабеи в едно плато, докато си правех куеста за втора професия монк. Баси, бълваше земята скарабеи на кило, а моите кретени умираха за невероятно кратко време
. Сега реших единият ми армър да го наблъскам с руни за death magic и мана, другият да ми е за blood magic и живот и здраве ще си купя трети с руни за curses. Засега билдът с Reaper's Mark, който си правих преди 3-4 дни работеше най-добре. Особено ако убива с евтини спелове и бързо цена няма.
Сега се зачетох в това: http://gw.gamewikis.org/wiki/Range и ми става лошо, колко ли практика си трябва, за да става бързо превключването в мозъчето ти дали и как ще effect-не жертвиците някой condition или някое от оръжията ти и дали ще 'метне' до еди-кой-си...
Btw, вече си събрах и ботушките и ся съм си с пълен Revenant's Shing Jea Armor set.

Хех, Коце, той билдът с Virulence сигурно работи, ама бавно, снощи ме сгънаха 5-6 пъти едни скарабеи в едно плато, докато си правех куеста за втора професия монк. Баси, бълваше земята скарабеи на кило, а моите кретени умираха за невероятно кратко време

Сега се зачетох в това: http://gw.gamewikis.org/wiki/Range и ми става лошо, колко ли практика си трябва, за да става бързо превключването в мозъчето ти дали и как ще effect-не жертвиците някой condition или някое от оръжията ти и дали ще 'метне' до еди-кой-си...

Btw, вече си събрах и ботушките и ся съм си с пълен Revenant's Shing Jea Armor set.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е имаха май за промъкване разни неща, ма чак шапка невидимка надали ;рMuad_Dib wrote:Предлагам всички да си продадете Гилд Уорс - акаунтите и да си купите пс2ойки и да играете год оф уор 2. Ех спамец прекрасен.
![]()
![]()
![]()
По темата: никой не ми отговори за стелта май? Примерно Асасина в ГУ има ли стелт кат в УОУ рогето?
Професиса май вече му поразгледах основните неща и почвам да си разглеждам и по затънтените кътчета пред последните кланета. Иначе год-а викаш яка.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”