Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 14, 2007 9:58 am

Е, след като има поушън, който те прави на елфче, нямат проблем и пластичен хирург да сложат направо:Р
Бтв, в найтфола има ли нови танци (на същите класове) или аз пак съм спала, докато съм чела нещо?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Mar 14, 2007 10:14 am

Ако си вземеш collector's edition има някакви нови (но не много различни) танци за paragon и dervish. Това май го ли писах вече в тази тема? :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Mar 14, 2007 11:14 am

Вие не знаете какво беше на рождения ден на старата ми гилдия. Бяхме накупили всякакъв ингейм алкохол и се напихме порядъчно с гостите :lol: Ще кача малко скрийнс като се прибера довечера :lol:
@ Elayne - както ти казах мини всички куестове за втора професия и после си кептърни всички елитки в Dragon's Lair. Мисията е доволно лесна и се минава бързо. Ще ми благодариш като почнеш да играеш ПвП :P

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Mar 14, 2007 11:49 am

еееей, в тези планини е пълно с елитни скилове :)

аз от nightfall/cantha имам доста от тях, но за останалите ще трябва да се търсят пари за сигнети...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 14, 2007 11:50 am

Добро утро :cry:. Аз мисля да обера всичко за некромансър от планините и за месмер преди да сменя втората професия. След като казвате, че квото съм купила/кепръчнала няма да се загуби ако стана отново месмер след като мина през уориър, монк и т.н. и т.н. :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Mar 14, 2007 11:58 am

да, и ще го имаш ънлокнато за PvP и за героите ти във всичките ти characters от този account. Е, като си направиш ново character няма да имаш елитните скилове, разбира се, но пък ще можеш да купуваш от skill trainers всичко неелитно, което си ънлокнала :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 14, 2007 12:00 pm

Ясно, ами хитро са го направили, харесва ми.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed Mar 14, 2007 11:31 pm

Само да допълня, ако ънлокваш скилове, можеш да ги използваш за героите си от Найтфол. Доста яко се получава, защото можеш доста да ги къстъмайзваш.
Офтопик: Поздравявам предварително всички със Лъки Уикенда (най сетне уикенд на който ще се радват и ПвЕ-рци и ПвП-рци). Причината за уикенда е Сейнт Патрик'с дей - празник на ирландците, зеленото и пиенето. Наздраве!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 15, 2007 1:01 am

йее закръглих го най-сетне тоя 20lvl ;). Ех, тия хенчове са напраени така с цел да си купиш другите игрици /твърде/ явно, не мое да са толкоз прости еййй.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Mar 15, 2007 11:37 am

По-скоро с цел да играеш с другарчета, а не сам :) Само дето другарчетата понякога се оказват по-зле и от хенчманите :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 15, 2007 12:14 pm

абеее другарчетата Pутим All :)

Въпреки че и ние си имаме "весели" моменти:
Вчера отиваме да правим някакъв куест за 4000 exp, та да си направи Ксел 20-тия lvl. Отиваме на мястото и там, разбира се има мнооого лош бос. После 4-5 пъти ни избиват... Отне малко време да се ориентираме в какъв ред да атакуваме лошите (както и кои са им healer-ите), пък и с Дима експериментирахме с билдовете и въобще много кофти.

Та след като натрупахме порядъчно Death Penalty се оказа, че всъщност бием грешния бос... Верния се оказа доста жалък даже с нашето Death Penalty и го сгънахме за отрицателно време.

Аз се оказа, че и аз съм го бил имал този quest после, но кой ще ти го търси сред толкова други отворени на 3 континента :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Mar 15, 2007 1:40 pm

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Mar 15, 2007 1:55 pm

Предлагам всички да си продадете Гилд Уорс - акаунтите и да си купите пс2ойки и да играете год оф уор 2. Ех спамец прекрасен.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

По темата: никой не ми отговори за стелта май? Примерно Асасина в ГУ има ли стелт кат в УОУ рогето?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 15, 2007 2:09 pm

Яка карта, сега ми е доста по-лесно да си го представя :).

Хех, Коце, той билдът с Virulence сигурно работи, ама бавно, снощи ме сгънаха 5-6 пъти едни скарабеи в едно плато, докато си правех куеста за втора професия монк. Баси, бълваше земята скарабеи на кило, а моите кретени умираха за невероятно кратко време :shock: :shock: :shock:. Сега реших единият ми армър да го наблъскам с руни за death magic и мана, другият да ми е за blood magic и живот и здраве ще си купя трети с руни за curses. Засега билдът с Reaper's Mark, който си правих преди 3-4 дни работеше най-добре. Особено ако убива с евтини спелове и бързо цена няма.

Сега се зачетох в това: http://gw.gamewikis.org/wiki/Range и ми става лошо, колко ли практика си трябва, за да става бързо превключването в мозъчето ти дали и как ще effect-не жертвиците някой condition или някое от оръжията ти и дали ще 'метне' до еди-кой-си... :roll:

Btw, вече си събрах и ботушките и ся съм си с пълен Revenant's Shing Jea Armor set.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 16, 2007 12:46 am

Muad_Dib wrote:Предлагам всички да си продадете Гилд Уорс - акаунтите и да си купите пс2ойки и да играете год оф уор 2. Ех спамец прекрасен.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

По темата: никой не ми отговори за стелта май? Примерно Асасина в ГУ има ли стелт кат в УОУ рогето?
Е имаха май за промъкване разни неща, ма чак шапка невидимка надали ;р

Професиса май вече му поразгледах основните неща и почвам да си разглеждам и по затънтените кътчета пред последните кланета. Иначе год-а викаш яка.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”