Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 26, 2007 12:07 am

thunder wrote: http://gw.gamewikis.org/wiki/Tundoss%27_Shortbow

# Piercing Dmg: 15-28 (req. 9 Marksmanship)
# Damage +15% (while Health is above 50%)
# Life stealing 5
# Health Regeneration -1
# Health +30
Гиб си го взе лъкчето, а аз имам още един (общо бяха 3, единия си го ползвам), та ако още някой цъка рейнджър се обадете ако ви трябва, няма да ви искам и кой знае какво за него (Гиб го получи без пари, примерно)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 26, 2007 10:36 am

хъм
Tomb of the Primeval Kings
хъм

май вече почти всички може да ходим там (от Dragon's Liar се излиза и това е)

може да потестваме тези т.нар. елитни локации :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Mar 26, 2007 10:57 am

5 рейнджъра с бараж и петове, 2 некрота - едното ММ, другото ордер и един монк. На времето с този билд се фармеше там, мисля че все още е валиден, но не съм сигурен, не съм стъпвал там от много време :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 26, 2007 11:47 am

thunder wrote:хъм
Tomb of the Primeval Kings
хъм

май вече почти всички може да ходим там (от Dragon's Liar се излиза и това е)

може да потестваме тези т.нар. елитни локации :)
Ми нема лошо ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 26, 2007 12:02 pm

ние май сме няколко рейнджъра и пета назад (3 да кажем)
мойто вълк още има хляб да яде за да стане голям :)

но не е казано, че трябва да е точно тази конфигурация де - ще пробваме, ако ни счупят от бой - здраве да е, по-късно пак :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Mar 26, 2007 1:10 pm

Мога и аз да дойда, а и ако дойдете в нашия алианс по-лесно ще намирате хора за мисии, куестове и фармене :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 26, 2007 1:14 pm

Тва май от Ян зависи, не знам :).

Ехооо, прекрасната ни гилдия - кога ще се съберем за Abbadon's Mouth, че ме сърбят ръцете да гътна оня монк бос там (а май ще са и два) :P.

Бтв, ще сменя втората професия на монк, за да опитам някой от фарминг билдовете дадени за некромансър в Уики. Дали ще се получи, един господ знае. Дайде предложение за соло фарминг некро? Ще прощавате ама миниъните, за да се появят трябва да гътна нещо първо, а и самите те не са много устойчиви. Уви нямам още елитката флеш голем... :roll:.

Вчера правихме с Коцето един куест в Сороу'с Фърнис - мисията на Орозар. И беше много смешно, щото мъкнах брат му като пакетче през пътя навън. Едно голямо джудже увито като бебе :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Mar 26, 2007 3:07 pm

Elayne wrote:Тва май от Ян зависи, не знам :).

Ехооо, прекрасната ни гилдия - кога ще се съберем за Abbadon's Mouth, че ме сърбят ръцете да гътна оня монк бос там (а май ще са и два) :P.
Когато Гибли си прибере компа от сервиз, за да сме Гилдията какт си трябва.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 26, 2007 4:02 pm

Yan wrote: Когато Гибли си прибере компа от сервиз, за да сме Гилдията какт си трябва.
туй по втория въпрос :) а по първия? *insert хубаво плезещо се смайли, не като това тука*

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 27, 2007 1:47 am

Мен повече ме вълнува скоро ли ще е готов на Гибли компютъра :).

Днес се разходих в Tomb-а и минах The Underworld, на средата на второто обаче ме гътнаха, щото дръпнах повече от 1 групи, което с хенчове не е приятно. Иначе и лвл 28 мрат яко, само да има контрол над боя им и всичко е наред. Живот и здраве утре с Коцето ще налазим по-сериозно там.

А имам и един хубав куест за 10 000 в Sorrow's Furnace да правя, там вече има шанс за хубави зелени айтъми :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Mar 27, 2007 10:31 am

Underworld е само началото, следват още 5-6 нива, като на последното има едни трима боса, които пускат зеленкото. А и се запасете с ключета за съндъци, много ценни неща падат от тях :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 27, 2007 11:02 am

Aз си купих нова броня (Druid's, aka +energy armor), понеже явно като се фарми енергията не стига. В резултат леко фалирах и не знам как ще стане номера със сандъците, може да пофармя малко преди това :)

таа, докопах самичък бос некро и самичък бос еле в Канта, та реших да пробвам Touch Ranger-a за соло фармене на некрото. След няколко неуспешни опита човек му хваща цаката. Не знам колко са го нърфнали, но е голяма имба според мен :) Докато има енергия де - май това е единствения по-голям проблем. По тази причина аз се разхождам с един стаф +13 energy, докато намеря нещо по-добро (един +27 blood magic focus съм харесал)

Естествено пречуках боса три пъти и нищо не падна, а се твърди, че някакъв curses staff давал :)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Mar 27, 2007 12:59 pm

Тъч рейнджърите ползват Offering of blood за енерджи мениджмънт.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 27, 2007 1:02 pm

Аз пък се намърдах във Ваби днес сутринта преди работа докато си пиех кафенцето. Нещо ми е прищракало и харча по 5 500 на бутилчица бяла боя, за да си боядисам бронята. Засега съм боядисала две парчета :P. Най-забавното е, че разлика много няма :P след боядисването, лол. Но си го харесвам и така.

Искам зелен curses едноръчен staff(wand) + готин зелен curses фокус :P :P :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 27, 2007 1:39 pm

Delegat wrote:Тъч рейнджърите ползват Offering of blood за енерджи мениджмънт.
а кой е казал, че аз не използвам? :) но енергията пак свършва по някое време, когато се фарми бос трябва доста пъти да го "докосна". Сега съм с 50 енергия и стига, но с 43 да кажем не беше достатъчно изобщо. Това при 16 експертиза...
С едно фокусче да докарам до 60 ще е доста по-лесно, пък и ще мога да сложа още някакво оръжие, което да даде още енергия :)