Гледано напоследък, Part 2
Moderator: Moridin
Уви не, може да питаме в клипа. Иначе, се сетих ей ся от къде ми е позната тая японската песен вчера по телевизора дето ме измъчи да си спомня!!!!!!
Както и най-добрия клип с wow енджина...
http://www.youtube.com/watch?v=KhBEIJ7umHc
Както и най-добрия клип с wow енджина...
http://www.youtube.com/watch?v=KhBEIJ7umHc
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
За бога, не го ли гледахте този клип? В края, както във всяко AMV, си пише откъде е музиката
. В случая - Tactics на The Yellow Monkey. И това е първия ЕД на анимето.
http://www.youtube.com/watch?v=5SFD895MBKg

http://www.youtube.com/watch?v=5SFD895MBKg
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Рядко гледам надписите накрая, пък и музиката не ми се видя кой знае каква
. Сцените са си истината.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
хехе загледай от немай си къде, по скоро препратка от катена -
аниме с балет...
http://www.youtube.com/watch?v=3NDnqGrgDpk
аниме с балет...

http://www.youtube.com/watch?v=3NDnqGrgDpk
хахахахахах
Правете деца...

Аз пък с голям кеф и след мъчителен даунлоуд си изгледах най-накрая филмът Gundam 00 -A wakening of the Trailblazer- (интервалът не е грешен, японците са сбъркани) и мога да кажа че рутеше брутално и беше безумно яко как след 50 серии в които нашия Сецуна си либеше само и единствено Гъндама и в този двучасов визуален оргазъм продължи да гледа на романтиката, като на нещо, което се случва на другите.
Филмът от една страна е чудо невиждано в Гъндам вселената - за сефте имаме сблъсък хора/извънземни вместо хора/други хора. Но пак си ме изкефи на макс. Анимацията, както вече казах, е направо оргазмено яка, сюжетът е много стабилен, ако и малко (мело)драматичен. Идейно има заемки от последния Стар Трек и от Фафнер и за малко да забравя Терминатор 2 (о, Т1000, ти плазмено чудо на металостроенето) или поне на мен ми миришеха на такива, но все пак си го изгледах с такъв кеф и пак ще си го гледам с кеф.
Малко са попрекалили с помпозните фрази, относно колко е важно да комуникираме и да се разбираме, но ще им го простя заради мощния, разбиващ екшън, който направо излчваше адреналин на талази.
Сецуна официално е най-якото нещо, пилотирало някога Гъндам, и дори Чар ще трябва да се преклони пред него.
Филмът от една страна е чудо невиждано в Гъндам вселената - за сефте имаме сблъсък хора/извънземни вместо хора/други хора. Но пак си ме изкефи на макс. Анимацията, както вече казах, е направо оргазмено яка, сюжетът е много стабилен, ако и малко (мело)драматичен. Идейно има заемки от последния Стар Трек и от Фафнер и за малко да забравя Терминатор 2 (о, Т1000, ти плазмено чудо на металостроенето) или поне на мен ми миришеха на такива, но все пак си го изгледах с такъв кеф и пак ще си го гледам с кеф.
Малко са попрекалили с помпозните фрази, относно колко е важно да комуникираме и да се разбираме, но ще им го простя заради мощния, разбиващ екшън, който направо излчваше адреналин на талази.
Сецуна официално е най-якото нещо, пилотирало някога Гъндам, и дори Чар ще трябва да се преклони пред него.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Въпросният Гъндам е изтеглен, но все пак ще трябва да изгледам първо сериала, което не се знае колко време ще ми отнеме
Междувременно изгледах Shinrei Tantei Yakumo, което си беше приятна вемегубка за мен, а сега зяпам Nyan Koi, което е абсолютна лиготия, но има доста забавни моменти + мнооого котки
А, да, вчера изгледах и първия филм Eden of the East (уау, красота!), сега си изтеглих и втория, ама кога ще му дойде реда...
Бтв, Кими но Тодоке много ме кефи мен, макар да осъзнавам, че толкова бавно не би могла да се развива една връзка по никакъв начин, но ме кефи, май не са ми стигнали 5 години в гимназията

Бтв, Кими но Тодоке много ме кефи мен, макар да осъзнавам, че толкова бавно не би могла да се развива една връзка по никакъв начин, но ме кефи, май не са ми стигнали 5 години в гимназията

Изгледахме Нодаме Кантабиле Финалето.
Това аниме е съвършено, не мога да му намеря нито един кусур.
11/10 за всичките 3 сезона - втори и трети бяха леко ръшнати, трети беше с малко по-грозен арт от предишните два сякаш, обаче има толкова неща, дето компенсират, че няма никво значение. Ръша на мен даже ми допадна повече.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!
Искам да го гледам пак ей сега веднага! Сваляме си Хъни енд Клоувър, че Сашо не го е гледал, а то ми е някво близко като усещане с Нодаме, макар че не е чак толкова яко.
ПП. Симеоне, АРЕ ВЗЕМИ ГО ИЗГЛЕДАЙ НАЙ-СЕТНЕ ТОЯ СЕРИАЛ! Трябва ми мнение на специалист.
ППП. Трябва да тествам лайва на Нодамето аз...
Това аниме е съвършено, не мога да му намеря нито един кусур.

11/10 за всичките 3 сезона - втори и трети бяха леко ръшнати, трети беше с малко по-грозен арт от предишните два сякаш, обаче има толкова неща, дето компенсират, че няма никво значение. Ръша на мен даже ми допадна повече.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!
Искам да го гледам пак ей сега веднага! Сваляме си Хъни енд Клоувър, че Сашо не го е гледал, а то ми е някво близко като усещане с Нодаме, макар че не е чак толкова яко.
ПП. Симеоне, АРЕ ВЗЕМИ ГО ИЗГЛЕДАЙ НАЙ-СЕТНЕ ТОЯ СЕРИАЛ! Трябва ми мнение на специалист.
ППП. Трябва да тествам лайва на Нодамето аз...
И аз тва му разправям на Рол от сума време... Мдам зазяпвам и аз 3тия сезон, скоро само да имаше и сиидове некъде
Мангуста изпълнението сигурно съм го гледал 10 пъти 

Абе я обяснете какво му харесвате на това Нодаме, ние с Ян сме умрели на 6-7 епизод от бая време и нямам никакво вдъхновение да го доглеждам. В това аниме има една от най-дразнещите главни героини на тоя свят изобщо! Не мога да й търпя пискливия гласец, дразнещата инфантилност и вбесяващия идиотизъм. Героят е някакъв темерут, който засега е просто пън и толкова, а сред второстепенните персонажи има ужасяващия тимпанист-гей, който държи да носи едновременно мустаци и червило и е не по-малък дебил от Нодамето... блях.
П.П. Чакайте, има си тема... ще копирам там.
П.П. Чакайте, има си тема... ще копирам там.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Панти-то е от един от любимите ми режисьори - Хироюки Имаиши. Той е правил Dead Leaves и Gurren Lagann - две анимета, които обожавам, така че имам големи очаквания и към Панти-то. Но го чаках да свърши преди да го почна. Свършило ли е?Claymore47_Fen wrote:Някой зазяпал ли е Panty & Stocking with Garterbelt?Искам да чуя отзиви защото чувам че е голяма лудница и пародия.
А иначе мисля паралелно да зазяпвам Simoun със Ерго Проски защото ревюто на Матрим много ме надъха.