The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 11, 2007 9:51 pm

Еми дразни ме. Не всъщност дразнене е прекалено силна дума. Просто сцените с нея са ми скучни. Освен когато е заедно с Адама. Толкова се надявах че ще я застрелят на Нова Каприка или да си умре от болеста ама уви. :cry:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 11, 2007 9:56 pm

Тва бруталната актьорска игра колко скучно нещо е, а?
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 11, 2007 10:01 pm

Еми като ролята, която са и определили ми се струва тъпа и безинтересна, колкото и добре да я изиграе просто не може да ме накара да я харесам като персонаж. :shock:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Dec 11, 2007 10:04 pm

Аз пък доста я харесвам. И като роля, и като актьор. Много повече ме дразни онази ужасна руса скочубра (номер 6 тва).
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 11, 2007 10:06 pm

Мен най ме дразни Аполо ако трябва да съм честен. :mrgreen:

А номер 6 е най-яката мацка в целия сериал. Просто няма как да не и се кефя. :wink:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 11, 2007 10:18 pm

Amelia wrote:Аз пък доста я харесвам. И като роля, и като актьор. Много повече ме дразни онази ужасна руса скочубра (номер 6 тва).
It's a guy thing. You wouldn't understand :lol:

Иначе Аполо е сложен :) Аз си го харесвам. Всъщност май няма герой, когото да мога да мразя с чиста съвест. Освен Бумър... Тя е куха лейка.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Dec 11, 2007 10:51 pm

Номер 6 FTW!
Spoiler: show
Току що съм обездвижил армада от 200 силона и просто ги избивам вместо да ги разглобя и да използвам FTL двигателите за които се говори от един сезон колко по куул са от нашите. WTF? Ако не друго им монтираш по една атомна бомба и да се телепортират направо в сърцето на battleship-ите им!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 11, 2007 10:54 pm

Само за 4-5 проблема се сещам на тая иначе така гениална мисъл:
Насред бойно поле си и не знаеш откъде ше ти дойдат още врази

Не познаваш технологията им и съответно няма как да инкорпорираш нищо от нея никъде

Те са полуразумни създания и няма да се върнат обратно с бомби
Но пък човек трябва да е... ъъъ... гледал сериала дотогава... че да ги знае тия неща... :neutral:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Dec 11, 2007 10:59 pm

Roland wrote:Само за 4-5 проблема се сещам на тая иначе така гениална мисъл:
Насред бойно поле си и не знаеш откъде ше ти дойдат още врази

Не познаваш технологията им и съответно няма как да инкорпорираш нищо от нея никъде

Те са полуразумни създания и няма да се върнат обратно с бомби
Но пък човек трябва да е... ъъъ... гледал сериала дотогава... че да ги знае тия неща... :neutral:
И как така се подчиниха на Старбък преди малко? Технологията вече е достатъчно овладяна. Има и едно нещо което се нариче reverse engineering. Много помага. А за вразите - тук си прав. Не че дали въпросните са на парчета или в плен ще се отрази на битката.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Dec 11, 2007 11:05 pm

Абе досега щяха да знаят достатъчно за силоните, ако изобщо си бяха направили труда да ги проучат. Изобщо ако аз бях на мястото на Адама, щях да реорганизирам населението, да събера всички учени на едно място (ако има повече от един, както казах явно с тези кораби са се изнесли всички чистачи на кенефи в Каприка, а квалифицираните лица са останали да си гният на планетата, след като има точно един доктор и един физик сред всичките 50000 чиляка) и да ги оставя да си вихрят научната мисла, току виж измислили нещо.
И ще накарам докторът спешно да обучи нови докторя, щото иначе просто на колонията и се вижда края.
Абе доста са глупостите. В началото вярно бягаха от силоните и нямаха време да мислят за други неща. Ама после...
Мор: По-леко спойлерите плз

едит: Къде видя спойлери пък ти? То това става ясно още в първи епизод на първи сезон. А за минисерийките не е от никакво значение.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 12, 2007 9:40 am

Ма те са ОРГАНИЧНИ бе, кво значение има, че като влезеш вътре и си издълбаеш хралупка, можеш да ги подкараш? :shock: Смисъл, wth?

Бтв, Амели, готов съм да ти издам една тайна, която иначе би ти се разкрила чак в трети сезон. Всъщност има доста други доктори :) Просто тоя ти го показват, щото се мотае с военните...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Dec 12, 2007 1:25 pm

Аз изгледах половината и продължавам нататък от Star Trek: Deep Space 9 сериалчето. Ако знаете какъв :) кеф е да видиш Патрик Стюарт в първия епизод (само в него се появява, уви). Носталгия! :) Баси колко го заобичах тоя актьор след 7 сезона от по 20+ епизода с него в главната роля.

Дотук мога да кажа, че сериалът определено изглежда доста по-слаб откъм магнетични и ярки образи, както и като сюжет на епизодите (всъщност и TNG започва с доста бозави историйки в началото, а и там 70-80, ако не и повече, процента от силата на сериала са персонажите и великолепната актьорска игра). Главният герой Бенджамин Сиско просто бледнее пред Пикар, за огромно мое съжаление. За сметка на това имаме доста готин главен доктор :) и много красива мацка трил с червей в стомаха :P.

Ще трябва да си търся :/ останалите сезони, защото имам само първи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Dec 12, 2007 2:42 pm

Аз пък хвърлих един поглед на Jack of All Trades - и просто не можах да спра да се хиля :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сериалът е с Брус Кембъл, което би трябвало да е достатъчно за определен кръг хора. Като цяло наподобява The Adventures of Brisco County Jr. (има си съответния набор от футуристични джаджи), само че има далеч повече бъзици с какво ли не, включително и други роли на Брус. Накратко, Джак Стайлс е таен агент на Томас Джеферсън (или T.J. :lol: ), който през 1801 г. е пратен да се бори против Наполеон на тихоокеанския остров Палау-Палау. Там той се представя и за Смелия драгун, местен народен герой, защитаващ онеправданите от французите (много силен бъзик със Зоро). Абе изобщо, вижте само заглавните надписи (и песничката), които дават много добра представа какво ви чака :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=_VNsjjYRgjc

Жалко, че сериалчето е спряно в началото на втория си сезон, но така има по-малко епизоди за гледане (малко над 20), а пък и всеки е по 20-тина минути.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Dec 12, 2007 5:11 pm

Ааааааааааааааааааааааа!!! Първите 3 и половина епизода от 2-та Галактика ще ме довърчшаааааааат!!!! А ми остават още почти 2 сезона. Но пък ми става все по-интересен и привлекателен.
И аз недолюбвам номер 6. Но най ме разярява Гаюс Балтар!!! :spank:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 12, 2007 5:23 pm

Последния епизод на Отчаяни Съпруги ме разби. Толкова действие баха насъбрали че стигаше поне за 3-4 епизода. А края няма да го коментирам. :yay:
Все пак предполагам че всички освен Виктор ще са живи. :mrgreen:
Но въпреки всичко беше страхотно. :lol: