Mass Effect 3

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jun 26, 2012 7:14 pm

Изгледах The Extended Cut endings в Youtube. Пак си смучат, с една идея по-малко от преди, ама си остават малоумни, а част от добавените реплики са просто дебилни.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 26, 2012 8:31 pm

Току що изиграх - фейл генерално като се вземат предвид свръхочакванията. (макар че не мога да отрека че се изкефих на част от показаното
Spoiler: show
- по специално на дечицата на кроганите и куаранците с открити лица
)

Абсолютно никакъв смисъл нямаше да си пускам сейв преди Серберус - никаква разлика не видях. (като че ли имаше малко повече екшън сцени с космически кораби)

Момента с
бягаме на всяка цена и всяка секунда е ценна и изведнъж на два метра от бийма - чш, чакай да викнем Нормандия и да спасяваме солджърите беше екстремен тъпизъм
.

На всичкото отгоре накрая нямаше филмчета я бяха минали тънко със статични картинки - сигурно за да спестят от озвучаване.

Иначе репликите баш преди края са подменени .

БТВ - Има нов ендинг - ще го тествам после.
Last edited by RRSunknown on Wed Jun 27, 2012 12:01 am, edited 2 times in total.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 26, 2012 8:40 pm

Може ли да ми линкнете в youtube тая шитня?

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jun 26, 2012 8:43 pm

Това е новия край - http://www.youtube.com/watch?v=PThzItSAT5c

Има и линкове към новия вид на 3-те финала, които си ги имаше поначало.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 26, 2012 8:48 pm

Имайте предвид че и ПРЕДИ това което е в тубата има кътсцени и приказки просто са по- кратки и не са решаващи затова казах че не видях разлика.

Разликата с ренегата е че Хакет чете вместо EDI.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 26, 2012 8:58 pm

Както и подозирах, единственият читав ендинг е контрол. И първоначално от целия бълвоч той си беше най-логичен, и сега в него има най-много потенциал. Може да се спаси франчайза. Стига да изберат правилния канон.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 26, 2012 9:01 pm

Синтеза е най-логичния.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 26, 2012 9:05 pm

RRSunknown wrote:Синтеза е най-логичния.
You mean space magic?

Edit: И в продължението новата ултра раса ще има мидохлорини за да се измерват колко са силни. :D

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 26, 2012 9:56 pm

Не беше ли ти човека който надхвалваше Мас Ефект 2 в която през цялото време от главата ти свети "спейс меджика" ?

Аз и преди съм обяснил защо избрах синтеза, избора си ми остава. Не съм се борил толкова да ставам Рийпър нито да утрепвам половината си приятели.

Всъщност най-логичния за серията е четвъртия край.

Бай да уей синтетик ендинга са копнали донякъде от Айзък Азимов и Фондацията.

Обаче ме изкефи как момченцето се оказа Харбринджър - нещо което няма как да чуете от скапания ютуб обаче се чува на качествени тонколони и как гласът на Хабрбинджър отеква с бас на заден фон при всяка реплика на момченцето.

Ако не друго поне ме напълни филмчето в което куаранците и гетовете се биеха рамо до рамо.

Едит: задължително си водете любовника на последната мисия - сцената преди цитаделата е съвсем различна и доста дълга.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Wed Jun 27, 2012 3:06 am

Не мога... да повярвам...
Това с Норманди преди Харбинджър беше пълна простотия.. Харби с просълзени очи ни гледаше как се целуваме с Гарус... който между другото мисли, че съм умряла и ми закачи името до тези на Андерсън, Тейн, Мордин...
Сега ще мина и Контрол и Синтезис за да видя за какво става въпрос там, но честно... Имаха една възможност да спасят положението без да променят и един ред от настоящия край - само трябваше да добавят след него... и те пропиляха всичко.

Ще ревна.
Всъщност най-логичния за серията е четвъртия край.
Има 4ти край?
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 27, 2012 3:34 am

Да има и четвърти край в който теглиш една майна и се сбъдва пророчеството ми за кутията на Лиара.

Ти видя ли нещо ново до момента пред лъча?

Ето ти и спойлери ако не си разбрала нещо от новата информация:
Катализа е бил създаден за да се справи с проблем органични срещу синтетикс (рийпърите като AI софтуер) - и го е решил като е слял създателите си с AI-тата бунтовници и е създал първия истински Рийпър (когато Шепърд пита защо досега не са приложили синтезиса насила Катализа отговаря че е пробвал и резултата не е бил успешен защото органичните не са били готови).

Шепърд, благодарение на Илюзив мен (самия той по влияние на рийпърите) е създаден като Рийпър - сливане на органика със синтетична аугоментация. И благодарение на това се явява целта на Катализа - синезис. Всички цикли на Рийпърите са били с целта някой ден органичните да се "узреят" за сливането без да бъдат превръщани насила в същински рийпъри в процеса.

Шепърд е пуснат нарочно на цитаделата от Харбинжър/Катализа.

Рийпърите се включват активно във възстановяването на галактиката използвайки целия натрупан опит и знания от всички цикли.
Дистроя винаги ми се е струвало като ендинга за некадърници, но офенсе ама за него иска най-малко асетс и изтребваш половината си приятели така. Още като чух че ще убие Edi, Куараните и гет и ми стана ясно че няма да я бъде тая.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Wed Jun 27, 2012 4:01 am

С Дестрой убиваш само синтетичните. И не е вярно, че иска най-малко точки, ако си спасил колекторската база имаш само контрол с ниско ЕМС.
Сега тъкмо гръмнах лапето, без да искам намерих четвъртия край :lol: Всъщност май Каталиста е Харбинджър, защото ми каза "So be it" с неговия глас. А и през цялото време докато говори се чува гласа му на заден план, доста по ясно от преди.
Честно казано се чудих до лъча дали ми работи ДЛС-то въпреки, че май някои реплики ги нямаше преди това, но нови кът сцени нямаше със сигурност.
И наистина не мога да повярвам, че пак излъгаха така цигански - можело да се събереш с екипа си.... Като видях да ми закачат името на стената даже помислих, че са махнали кът сцената в която си поемаш въздух, но нееее.... там си е. Без никакво обяснение как оцеляваш. Сега Цитаделата даже е още по-разпрана от преди. :lol:
Не съм доволна.
Аа, и накрая като продължиш цикъла пак ти изкарва идиотското съобщение, че си легенда и че си спрял Рипърите, хаха

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 27, 2012 8:10 pm

Разбра се защо е 1.9 гигабайта - имало файлове на скрито DLC което още не е обявено

http://www.ign.com/articles/2012/06/27/ ... fect-3-dlc

Жалки лешарчета.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Wed Jun 27, 2012 8:28 pm

Дам, и доколкото разбрах, ще става дума за Leviathan of Dis за който се е споменавало и преди. И нещо за Rogue Reaper, сигурно този същия рипър. Звучи интересно, ако става дума за рипър който се опълчва на останалите, може да научим нещо повече за тях...

Засега знаем единствено, че са джентълмени и оставят влюбените двойки да се изпратят преди да се опитат да ги убият. :wink:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jul 06, 2012 11:42 pm

Знаехте ли Aria е дейтвала с Urdnot Wrex :)