Е, това приключва разговора за мен.Roland wrote:и се дразня когато се отричат некви обективни факти, за да се изкара сивото черно.

Е, това приключва разговора за мен.Roland wrote:и се дразня когато се отричат некви обективни факти, за да се изкара сивото черно.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Е, щом си прочел мислите на всички ангажирани с филма - от режисьора до статистите, минавайки през операторите и осветителите, млъквам засрамен.Обективен факт ли е, че филмът нарочно използва безумни похвати и клишета? Обективен е.
Мхм, и това подчертаното съм го казал къде? Цитат, ако обичаш.passer-by wrote:По бръснача на Окам си безмилостно прав.![]()
Браво, имаш рационални и обективни причини да харесаш Нинджа Асасина, а за такива като мен дето не са го разбрали и точно затова не са го харесали няма достатъчно остри думи.
Roland wrote:Мхм, и това съм го казал къде? Цитат, ако обичаш.passer-by wrote:По бръснача на Окам си безмилостно прав.![]()
Браво, имаш рационални и обективни причини да харесаш Нинджа Асасина, а за такива като мен дето не са го разбрали и точно затова не са го харесали няма достатъчно остри думи.
Roland wrote:Тогава не омаловажавай мнението на околните за него и можем да спрем чата. Това кой го е правил, както казах, е само един от многото фактори да го харесвам и да го смятам за определен жанр. Това, че ти не си го разбрал и съответно не си го харесал, си е твой проблем, и тема, която не разискваме в момента
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests