Това е един от най-яките малоумни филми, които съм гледал от доста време насам

Страшно много се изкефих, че нинджите в тоя филм са най-нагло направени gratuitiously свръхестествени по ужасно чийзи начин - изчезват и се появяват от сенките, могат да си лекуват раните с медитация и изобщо всичките легенди са ти набутани в лицето най-нагло без филмът да е и на йота свръхестествен всъщност. Много обичам такива очевидни простотии.
Между другото, при все литрите CG в боевете, Рейн наистина е в страшна форма и голяма част от движенията си личи, че наистина ги прави, което мен доста ме впечатли. Естествено, в типичен "Страчински" стил сценарият не пропуска да го изгаври за певческата кариера. Като споменах Страчински, пичът е успял по някакъв начин да напише малоумна, тотално клиширана и очеизбодно предвидима история така, че да изглежда все едно го е направил НАРОЧНО.
Абе изобщо, препоръчвам много. Ninja Assassin изобщо не дава вид да се взима особено насериозно, идва без претенции и предлага час и 40 минути диво забавление без да изпростява и да изтъпява твърде много в процеса.