Случи ми се нещо интересно, Part II

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 17, 2010 10:41 am

Към 500 снимки с размера на билборд, правени от хора, дето са му циклили по улиците, плюс тяхното потвърждение на впечатленията ми, са добро начало, мисля. Ся, сигурен съм, че градът си има очарование като си там на място. Просто аз съм силно западно ориентиран и тоя тип тотална липса на общ план и комбиниране на етно-мизерабъл с примерно футуристична корпоративна сграда не ми носи усещане за разнообразие, а просто за безвкусица. Да не споменавам кво безличие са им забележителностите в сравнение с тия на западна Европа.
And you can't dance with a devil on your back...

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Mon May 17, 2010 11:26 am

thunder wrote:
moonlight wrote:...
Да не си ходила в неделя с Оги? :)

Уикенда обмислям и аз да се разходя към Кресна, но с надуваем каяк, ако има възможност. Рафтина е като автобус в сравнение с това, голяма лудница е.
Да, пусках се неделята, след като моята група ме прееба тотално в събота - чаках от 3 до 6 като изоглава на ония ханове и си изгризах нервите от притеснение да не са се убили някъде по пътя в бурята, а те по неведоми пътища да решат, че аз съм се била отказала и затуй даже не си направили труда да идат на срещата да видят има ли някой там или не... бе голяма ебавка беше, но аз си умрях на ината, теглих им майните, и неделята ги зарязах и отидох да се пусна самоинициативно. Присламчих се към групата на МТел в 13:00 на X-Club, и си прекарах мега-яко :wink:

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon May 17, 2010 9:45 pm

Аз, бтв, също въобще не съм очарована от Истанбул и остро не бих го препоръчала като дестинация. В смисъл, частично е понякога очарователен, но като цяло като съм ходила винаги ми е бил твърде meh като усещане. Не знам, може би просто и дозата ориентализъм не ми е по вкуса.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 22, 2010 3:16 pm

Еми зависи и от нагласата, аз мразя да пътувам дълго от точка А до точка Б, но на място човек винаги може да си намери нещо интересно за преживяване. Особено с компания.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat May 22, 2010 3:41 pm

На мен ми се ходи, само не ми вади паспорт:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 22, 2010 4:46 pm

Уф скоро трее сменям документи, аре некъде с лична карта само дето трябва ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat May 22, 2010 6:04 pm

Ми това ограничава възможностите до почти цяла Европа. :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 22, 2010 6:19 pm

:free: То за ся финансите стигат колко да зареда голфа до пловдив и обратно макс ;р

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jun 06, 2010 10:18 am

Мамка му, вчера си издрайфах всичко, което съм ял последните два дни. И после издрайфах още. И още. Би трябвало да е някаква вирусна гад, а не отравяне, но кой знае. В момента съм с над 38 градуса температура и просто не знам как ще летя вторник или как ще мога да работя четвъртък. На всичкото отгоре жена ми я няма никаква и не мога да се свържа с нея по какъвто и да е начин, било то през Skype, изключения й gsm или този на майка й (жено, ако прочетеш това, ОБАДИ МИ СЕ, деба!).

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jun 06, 2010 10:32 am

Вирусно е. Минава за два дни, ама после си като парцал. :neutral:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Jul 06, 2010 10:53 am

Опитахме се да стигнеме до хижа Амбарица. Не успяхме. Объркахме пътя, изгубихме се, стъмни се, аз и още един се свлякохме през една скала и се изгубихме още повече. Накрая след 11 часа ходене стигнахме до колите и си тръгнахме.
Look at the darkness...
...around me.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jul 06, 2010 11:06 am

dellusion wrote:Опитахме се да стигнеме до хижа Амбарица. Не успяхме. Объркахме пътя, изгубихме се, стъмни се, аз и още един се свлякохме през една скала и се изгубихме още повече. Накрая след 11 часа ходене стигнахме до колите и си тръгнахме.
Откъде тръгнахте? В Балкана доста лесно можеш да се загубиш :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Jul 06, 2010 11:15 am

От Черни Осъм. Ние изначално тръгнахме по много грешен път, дето в един момент свършва и почват някви непроходими гори.
Look at the darkness...
...around me.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jul 06, 2010 11:54 am

dellusion wrote:От Черни Осъм. Ние изначално тръгнахме по много грешен път, дето в един момент свършва и почват някви непроходими гори.
Пропуснали сте пътеката, не сте само вие да се губите точно по този маршрут :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Tue Jul 06, 2010 12:50 pm

Ехх таман планирах това лято да го мина пак, ако ми се отвори дупка. Любим маршрут ми е - Ч. Осъм - Амбарица - Карлово, най-вече заради алкохолните походи с приятели от училище.
Elves dig rocket launchers.