Имахме днес (може би по-скоро тия дни) с Коцето пъклената идея да си хванем животни за рейнджърките герои (Аколите Джин и Маргрид), даже и аз изявих желание да си гепя бял тигър от Канта (оказа се обаче, че за целта трябва да минем някоя и друга мисия там, та белият ми тигър ще почака). Та тръгнахме да ловим тригри и за Джин гепихме оранжев стандартен тигър, за Маргрид лъв (за неговата Маргрид - лъвица). Той реши да прави и Зенмай рейнджърка като втора професия и сега и тя си има тигър. После решихме да поциклим малко в The Desolation, за да вдигнат нива Джин-ките (бяха си още 11 лвл след като направихме куестовете за тях след превъртането на играта). И качиха малко, може би 2-3 нива, когато се появи Гибли много жизнерадостно и предложи да играем заедно за малко. Решихме, че след като си имаме собствен barrage/pet отбор можем да се пробваме в ToPK пък ако не друго поне петовете и Джин-ките ще закоравяват на хубаво място

. Влязохме веднъж, уайпнахме на втората локация (ооо, обаче как се качват нива там...). После решихме, че ни е рано за лягане и можем да опитаме още веднъж, влязохме и като по чудо стигнахме до финала и си го минахме като пичове, героите 20лвл, петовете малко зад тях, изобщо кеф. Олиас вдига флеш големи и други миниъни, аз карам на SS + дублиращия се енчантмънт римуувал, който прави и AoE и изобщо много прилично се получи. Накрая падаха и зеленини

. На мен естествено ми падна чук, как може да не ми падне чук, то лъкове ми падаха, щото съм некромансър, ред беше и чук да ми падне

. На Коцето - стаф за монк, който веднага отиде при Гибли, разбира се, а тя от своя страна любезно ми даде

некромантския фокус, който получи, като й остана един много як стаф. Тя да сподели за него, мисля, че е много хубав.
И така, учудващо, но проработи системата и смятам, че трябва да повторим, беше много яко. Ето шотче.
- Spoiler: show