Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 10, 2007 6:47 pm

е аз говоря за сега :P. пък и има 7 други дет мое да пожертвам първи ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 12, 2007 1:50 am

Имахме днес (може би по-скоро тия дни) с Коцето пъклената идея да си хванем животни за рейнджърките герои (Аколите Джин и Маргрид), даже и аз изявих желание да си гепя бял тигър от Канта (оказа се обаче, че за целта трябва да минем някоя и друга мисия там, та белият ми тигър ще почака). Та тръгнахме да ловим тригри и за Джин гепихме оранжев стандартен тигър, за Маргрид лъв (за неговата Маргрид - лъвица). Той реши да прави и Зенмай рейнджърка като втора професия и сега и тя си има тигър. После решихме да поциклим малко в The Desolation, за да вдигнат нива Джин-ките (бяха си още 11 лвл след като направихме куестовете за тях след превъртането на играта). И качиха малко, може би 2-3 нива, когато се появи Гибли много жизнерадостно и предложи да играем заедно за малко. Решихме, че след като си имаме собствен barrage/pet отбор можем да се пробваме в ToPK пък ако не друго поне петовете и Джин-ките ще закоравяват на хубаво място :P. Влязохме веднъж, уайпнахме на втората локация (ооо, обаче как се качват нива там...). После решихме, че ни е рано за лягане и можем да опитаме още веднъж, влязохме и като по чудо стигнахме до финала и си го минахме като пичове, героите 20лвл, петовете малко зад тях, изобщо кеф. Олиас вдига флеш големи и други миниъни, аз карам на SS + дублиращия се енчантмънт римуувал, който прави и AoE и изобщо много прилично се получи. Накрая падаха и зеленини ;). На мен естествено ми падна чук, как може да не ми падне чук, то лъкове ми падаха, щото съм некромансър, ред беше и чук да ми падне :evil:. На Коцето - стаф за монк, който веднага отиде при Гибли, разбира се, а тя от своя страна любезно ми даде :) некромантския фокус, който получи, като й остана един много як стаф. Тя да сподели за него, мисля, че е много хубав.

И така, учудващо, но проработи системата и смятам, че трябва да повторим, беше много яко. Ето шотче.
Spoiler: show
Image
Last edited by Elayne on Thu Apr 12, 2007 2:07 am, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 12, 2007 1:50 am

Barrage/Pet отбора беше истински отбор с огледални умения и даже един и същи лък, хехе :) Само гибли малко се различаваше по билда (но не и по лъка, най-сетне приложение на 5 от тези, остават още 7)

Първия опит нещото се обърка, но не преди да ми дропне ектоплазма ;)

Втория път ги счупихме от бой :) А на последното ниво паднаха още две екто (пак на мен и двете, баси)

единия герой на Дима почна 15 level и стана 20-ти, а петовете само моя беше 20-ти, другите по-нисък (на Гиб и стана 19)

бяхме 5 рейнджъра общо (4 с бараж, Гиб няма още), Дима със Spiteful Spirit, Олиас (minion master), Тахклора (healer)

и мина по-леко от голяма част от групите, с които съм го минавал преди :)
Spoiler: show
Image
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 12, 2007 2:07 am

Пропуснах да споделя, че днес докато си обикаляхме с Коцето и героите в сярната пустош и убихме някакъв рейнджър бос (докато бяхме под формата на червеи) ми падна поредния зелен лък... нямам идея как така падна и защо, при все, че си бяхме отбор от 2 играчи и 6 AI-та, но падна и освен всичко е и по-тъп от онзи, който си пофармваме напоследък, та як е колкото за идеята, че е уникален. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Apr 12, 2007 10:14 am

Браво браво, добре сте се справили.
@Elayne - що не пробваш с ордър некро, доста повече dmg правят рейнджърите с тоя бараж. Не че с SS е зле, напротив, просто по-бързо ще изривате нивата :P
@thunder - аз лично играех бараж рейнджър с composite bow с вампирик мод и 20% longer enchantments, като последното е заради двата ордера, които се спамят един след друг :lol:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 12, 2007 10:29 am

аз предпочитам flatbow/longbow там, Favorable Winds решава проблема с дългия полет на стрелите на Flatbow-a, а refire rate-a на flatbow/shortbow е най-малък.

Само дето нямам sundering upgrade за flatbow-a (но пък имам такъв longbow), пробвах да ги сравня и установих че правят общо взето един и същи damage.

Recurve си имам вампирик точно за целта - този, който пускат в томба :) Но го изполвам само като са по-наблизо, което гледам да не става, а за този случай имам vampiric shortbow - пак повече damage.

Сега към Splinter Weapon се ориентирам :) Много бързо се разчиства с това :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 12, 2007 11:27 am

Ми, ще пробвам и с Ордър-а, просто снощи не бяхме пълен комплект рейнджъри с Бараж, а и SS-то си правеше достатъчно добър дмг като гледах.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 12, 2007 12:17 pm

Ехх как нагло героите ми се напълниха с елитки, Олиас и Соске просто правят мазало по терена се едно играя партия с друг човек вече. Бе далавера са си героите ПЪЛНА. Са претичвам примаритата да стигна до асценда и паралелно некоя мисиика в Елона че там по скучен пейзажа още.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 12, 2007 12:37 pm

е това не го разбирам - елона как може да е скучен пейзажа :)

не е много пътят до Vabbi, разходи се да видиш :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 12, 2007 12:41 pm

в момента съм след като Вареш ги помля тия и малко пустиня до болка позната. ианче предвуксвам натам Елона ма искам да довършим и професииса да фанем бенефитите от сичко ;)

http://www.admedicine-bg.com/nick/gw/gw237.jpg
рутене отсекъде става така ;)

кефец, да не ми беше изгърмело тука и след цялото разкарване до оня мизерник Галрат малко преди него щех да съм ного по щастлив.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 12, 2007 4:16 pm

сложи си героите на guard, че сега е лесно, но по-натам някой от тях ще повика още една група и ще ти стане трудничко :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 12, 2007 5:08 pm

Според ситуацията си ги менкам бе тъндъре :) ся е разходка в парка и мое да изнаглявам. Не е от незнание :) хех зе си, ма оная група верата е непробиваема.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Thu Apr 12, 2007 5:39 pm

Delegat wrote:Браво браво, добре сте се справили.
@Elayne - що не пробваш с ордър некро, доста повече dmg правят рейнджърите с тоя бараж. Не че с SS е зле, напротив, просто по-бързо ще изривате нивата :P
@thunder - аз лично играех бараж рейнджър с composite bow с вампирик мод и 20% longer enchantments, като последното е заради двата ордера, които се спамят един след друг :lol:
longer ench на лъка не ебава ордърите, които идат от некро :wink:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Apr 12, 2007 10:50 pm

Това ако го беше написал на човешки език можеше и да схвана какво означава... :roll: :twisted:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 12, 2007 11:26 pm

Ghibli wrote:Това ако го беше написал на човешки език можеше и да схвана какво означава... :roll: :twisted:
Нали ти е ясно, че ако не си пораснала достатъчно за да говориш перфектен нърдски, така или иначе самата сила на информацията ще ти изпържи мозъка ;) Малко нещо като да обясниш на амиш, че Исус не само ебал Мария Магдалена, ами и му е било кеф освен това:)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.