Un long dimanche de fiançaillessimple_stupid wrote:Дайте ми примери за хубав европейски филм - "Невероятната съдба на Амели Пулен". Кой не го е гледал? Всеки го е гледал. Друг филм?

Haute tension

Banlieue 13

Moderator: Moridin
Аха, викаш и двамата сте едни обективни, без предрасъдъциAmos Trask wrote: Честно, наистина се радвам, че има хора като теб, които успяват да се издигнат над предразсъдъците и да погледнат на света обективно и безпристрастно.
Ама кой да чете...Америка сама по себе си като такава не ме интересува. Когато обаче някой се упражнява върху "американската комерсиална вълна" все едно, че американците забраняват и пречат на някой да направи нещо стойностно направо ми кипва.
И аз подозирах, че може това да имаш предвид, но нали трябваше да демонстрирам познания в класиките...Може да съм глупав, но моля да не ме правите на луд... когато говоря за европейски филми, не говоря общо, а мисля че всички говорим за последните години.
1. вече не мога да гледам толкова много кино, колкото преди време когато бях по-млад и нямах три деца на главата. (гледай, и то гледай много докато е време...)Demandred wrote:Защо не се включваш по-често на кинофорума?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest