Бат Шварци

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

Любим филм с бат Шварци:

Conan the Barbarian
11
27%
Terminator
6
15%
Commando
1
2%
Predator
1
2%
The Running Man
1
2%
Total Recall
4
10%
Terminator 2
14
34%
True Lies
0
No votes
End of Days
0
No votes
6th Day
0
No votes
Terminator 3
1
2%
Друг - напишете в темата
2
5%

Total votes: 41

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 23, 2008 10:38 pm

А, извинявам се за офтопика - да имаш някаква идея дали някъде го има Гладиатора още на двата диска?

Много е тъпо, че филм като Терминатор 2 или Конан са мит у нас...Май видях само Червената Соня.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jan 23, 2008 10:41 pm

Бтв, колкото и да е странно, мисля, че от тоя списък горе с филми на Арни не съм гледала нищо или нищо (абс. нищо) не си спомням... :oops:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 23, 2008 10:42 pm

А пък аз се замислям, че всъщност Total Recall май ме кефи повече като филм от Конан.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 23, 2008 10:43 pm

И мен, определено. На мен Конана ми е вастли оувъррейтед...
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 23, 2008 10:53 pm

И аз не го рабирам тоя хайп по Конана, но може би не съм го гледала в правилната възраст...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 23, 2008 10:57 pm

Стига с тая проклета гадна дума, МРАЗЯ Я ИСКРЕНО ВЕЧЕ.

"Хайпът" е по това, че Арнолд пресъздава Конан по начина, по който много от нас си го представят. Предполагам, че рандъм друг бодибилдър същото щеше да го направи, но все пак...

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Jan 23, 2008 11:04 pm

И аз не го рабирам тоя хайп по Конана, но може би не съм го гледала в правилната възраст...
Мускулите, стоманата, голите жени... няма възраст за това :lol:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jan 24, 2008 1:01 am

Конан винаги ми е бил маса тъпия филм, бях чел книгите преди да го гледам и си ги предтставях по съвсем различн начин.
Истински Арни изгря с Терминатора- от там стана известен.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 24, 2008 1:36 am

Това как някой си си представял дадена книга няма никакво отношение към качеството на филма по нея.

Конан Варваринът, ако се чудите наистина що е толкоз култов, просто е гениален филм в прокълнатия си доскоро жанр. Десятка откъм кинематография, музика, сценография, осветление и хореография и много високо като сценарий и режисура (Оливър Стоун и Джон Милиъс, за бога :roll: ). Арнолд е по-скоро слабо място във филма, но чест им прави, че - веднъж там - са го използвали по оптималния начин.

Сравнете, ако не вярвате, с напълно аналогичната втора част, която обаче без Милиъс и Стоун възлиза точно на... боклук.

А освен, че е добър филм на общи начала, е и най-добрият фентъзи филм - почти 20 години преди Джаксън да възкреси жанра от нищото. (Компания му правят детските Лабиринт и Приказка безкрай и лукасовския Уилоу, но както виждате не са му от чергата.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Jan 24, 2008 1:45 am

Поправям се тогава: НА МЕН ми е много тъп филма. Арни е абсолютно неорентиран там- единственото което показва са мускули. На мене специално ми изглежда много "Uncool".Сценарий??- единствения сценарий е че Конан жули лошите
Втория филм - макар и да го плюят си е същия като първия че и по добър.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Jan 24, 2008 7:36 am

Втория филм - макар и да го плюят си е същия като първия че и по добър.
:shock: :shock: :shock:

Хех, да ви кажа и на мен Conan не ми хареса баш на макс като го гледах за първи път, като го даваха по телевизията. Но постепенно се издигна до най-любимият ми филм въобще. Съветвам "неверниците" да изгледат удължената му версия :P

В този ред на мисли, Амелия бурно ми обясняваше, че като гледала Starship Troopers навремето, й се сторил удивително тъп. Но след като й го пуснах преди няколко месеца буквално изтрещя от кеф, не на последно място защото вече беше дорасла да му схване бруталната сатира. :)

В Конан няма нещо толкоз скрито, но темите в него са наистина въздействащи и почти философски на моменти (пак казвам - още повече в удължената версия). Кинематографията е без аналог до ден днешен. Музиката на Поледурис смея да твърдя, че е от най-великите, правени за филм въобще (именно тя го направи огромно име в кино индустрията) и в комбинация със ставащото на екрана е почти хипнотизираща. Милиус, отчасти по финансови причини, е заебал чийзи фентъзи елементите, но точно това издига филма много над стандартните бози в жанра. В края на краищата това е филм за борбата за живот, себеоценяването, самотата, приятелството, любовта, сляпата вяра и силата да я контролираш, покварата на властта. Пълен е с комплексни герои, от собственика на Конан, чийто образ е изграден и развит почти без думи до краля, който е като "затворник" в собствената си тронна зала и праща Конан да спаси дъщеря му - последната останала му утеха.
Други прекрасни неща: едни от най-добрите битки, изобразявани някога; първичност, която никой друг филм в жанра не е успял да постигне (и НЯМА да постигне, защото просто вече кино се прави по коренно различен начин); страхотен пейсинг; готин хумор, който не страда от самоцелния Шварци синдром.
Разбира се, от основна важност са и стоманата, нокаутирането на камили, яките пичове и количествата цици и оргии. :P
И бтв Шварци никъде не прави културистски пози, за разлика от втория филм, което създава впечатлението, че тялото му всъщност е създадено, за да върши работа, а не за да флексва бицепси.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jan 24, 2008 7:39 am

Музиката на Поледурис смея да твърдя, че е от най-великите, правени за филм въобще
Много силно подкрепям Сашко тук! Началната тма ми беше на плейъра БАЯ време.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 24, 2008 8:13 am

AlDim wrote:И бтв Шварци никъде не прави културистски пози, за разлика от втория филм, което създава впечатлението, че тялото му всъщност е създадено, за да върши работа, а не за да флексва бицепси.
:mrgreen: Хе-хе, а тва кво е:
Spoiler: show
Image
Image
Главно в тая сцена са, де - а тя си е култова в сюжетно, визуално и музикално отношение. Има и в други, но не много, а и са вързани поне наглед с бойната му техника:
Spoiler: show
Image
А Конан Разрушителя наистина е некъв евтин тъп кич. :roll:

Иначе много се кефя, че сме идентични юберфенове на филма - и никой при тва положение не смее ни барне, шот сме сила. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 24, 2008 9:35 am

Конан 2 не става за гледане. Докато в първия има почти всичко необходимо за такъв тип филм ( хумористични моменти са смешни даже :shock: ) втори я е пълна помия. Просто не ги сравнявайте двата филма. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 24, 2008 1:08 pm

Е стига де. Както казах, там имаме гениална пияна сцена на Арни, която осмисля цялото гледане на филма. :lol:

Иначе аз в Конан не виждам някакви особено дълбоки неща, но пък си ме кефи страшно много като фентъзи филм за малко по-големи хора. И Арни е роден за да го играе това (и Терминатор също). Не съм чела книгите, ма не ми и трябва ако са тъпкани с дракони, магии и прочее фентъзи клишета.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.