Е то май няма за кога вече.Super M wrote:Аз гласувах за НДСВ през 2001 г. и въпреки това все още не ме е срам, че съм го направилП.С. Хайде на бас, че при следващите избори всички гласували за ГЕРБЕРИТЕ, тихомълком ще се покрият от срам?

Moderator: Moridin
Е то май няма за кога вече.Super M wrote:Аз гласувах за НДСВ през 2001 г. и въпреки това все още не ме е срам, че съм го направилП.С. Хайде на бас, че при следващите избори всички гласували за ГЕРБЕРИТЕ, тихомълком ще се покрият от срам?
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ох, Мартинчо е едно от най-окаяните неща, които са се случвали на клетата по-нова българска история.sauron wrote:И Мартинчо (Димитров), да вземе да се озапти, и да млъкне да приказва за голяма победа- 6,7% общо СДС,ДСБ,Мозер,Гергьовден и т.н. си е е РЕЗИЛ.
Странно! Тогава позволяваха ли на 17-годишни да гласуват?
Същата ситуация и аз я видяхИначе и за ГЕРБ и електората им е показателна една случка на която бях свидетел, когато бях в комисия вчера - идва една бабка и като и обясняваме как да гласува изтърсва "Искам за Бойко да пусна!". Влиза в тъмната стаичка, мисли няколко минути и вика "Коя му е партията на Бойко, че аз не знам? Нещо го няма в листите тука".
Същата ситуация я има при всеки електорат - при някои повече, при други по-малко.Иначе и за ГЕРБ и електората им е показателна една случка на която бях свидетел, когато бях в комисия вчера - идва една бабка и като и обясняваме как да гласува изтърсва "Искам за Бойко да пусна!". Влиза в тъмната стаичка, мисли няколко минути и вика "Коя му е партията на Бойко, че аз не знам? Нещо го няма в листите тука".
Същата ситуация и аз я видях
е ВСЕ ПАК да не забравяме "с такъв материал разполагам"Бойко си говори добре, между другото, въпреки потенциалните оправдания. Не са много българските политици, които обявяват, че уважават всички граждани на държавата, независимо от това, че са избиратели на други партии.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests