Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Съдейки по списъка ти, не си ги чел още? Че да обсъдим.Roland wrote:На някои антикварни маси се намират понякога. Аз си ги взех преди година-две и трите за по 2 лева.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
"Li Kao," said the abbot, "you were born to be hung." 2
"Hanged," I said. 3
"I mean the gallows!" roared the abbot, who had turned quite purple in the face. He went on to say that the flaw in my character ran too deep to be explained by unfortunate parentage, and that in some previous incarnation I must have been a rabid jackal, or a scorpion, or even the notorious East Idiot Ruler of South Tsi. The abbot became rather upset as he reviewed the career of the notorious East Idiot Ruler of South Tsi.
Хахахах, добре дошъл! Иначе си прав - не му липсва известна доза... житейски цинизъм?Moridin wrote:Прочетох Пелевин ("Generation P"). Мнението ми е малко противоречиво - от една страна цялата постановка, сюрреализмът, няколко цитата/монолога, както и една-две гаври, са гениални. От друга, вероятно не схващам достатъчно от руските препратки, каквито ми се струва, че има доста, плюс това на моменти книгата доста влачи, леко оставя впечатление за безцелност и е с две идеи по-вулгарна от необходимото.
Все пак, дори само заради лекцията на духа на Че Гевара за рекламата и супер добрия сайкеделик с Вавилон и саруфа, определено препоръчвам да се опознае
Users browsing this forum: Bing [Bot], Semrush [Bot] and 2 guests