Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
- Borizmeiko
- Misting
Мда. Хващащ се извън Огледалото на Лиса и биеш Ревящия Етер. Най-доброто място за фармене ако си на нисък ранк на Лайтбрингър. Иначе - хващаш се на някоя ор Тормент дънджъните и мориш Маргонити.
Аз срам да си призная но сум почти свършил парите - всичкото отива към "пимпване " на героите. Даже с елит армори съм обурудвал някои от тях. Обаче хич не ми се фарми със Елементалистката ми - но няма как пари трябват.
Кеслос, ти не се оповавай много на спирити, щото като паднат става кофти. Обаче компютърът си е тъпичук и може да не зацепи.
Аз срам да си призная но сум почти свършил парите - всичкото отива към "пимпване " на героите. Даже с елит армори съм обурудвал някои от тях. Обаче хич не ми се фарми със Елементалистката ми - но няма как пари трябват.
Кеслос, ти не се оповавай много на спирити, щото като паднат става кофти. Обаче компютърът си е тъпичук и може да не зацепи.
Целият пост, моля прочетете го докрая - http://guildwars.headoff.com/forum/viewtopic.php?t=1262Ghibli wrote:Delegat wrote:Гледам днес, че тънди се е регнал в общия форум - guildwars.headoff.com/forum и даже е писал. Съветвам и останалите да направите същото
Относно онзи форум, навремето влязох, поразгледах, попаднах на тема "Вие сте начинаещи в играта? Прочетете първо тук!", отворих я и прочетох следното:Да им имам приветствието към новите играчиА сега ще се опитам да обясня на новите играчи защо не им се обръща достатъчно внимание. Много е просто - времето на да го наречем "Голямото Българско Заучаване на Guild Wars" отмина. Отдавна. Съжалявам пичове, може да не е ваша вина, но закъсняхте. Играта излезе Април 2005. След това имаше мисии, въпроси, правене на гилдии, разпадане на гилдии, мисии, въпроси, правене на гилдии, разпадане на гилдии. Близо една година по късно, в Гилдиите които са се наложили има два вида хора - Хардкор PvE и Хардкор PvP. Няма кой да ви обяснява кое как е. Няма кой да ви отделя време за помощ при определена мисия. Няма кой да ви учи да играете. Вече не.Та затова и не съм много ентусиазирана да влизам там.
И да поясня - това е написано така с определена цел, а именно да разберат начинаещите играчи, че е по-добре да положат поне минимални усилия да вникнат в играта, а не за щяло и не щяло да се допитват до нас старите играчи. Никой не е казал, че няма да ви се помогне, просто както пише и в поста на Chavi (един от двамата основатели на този форум и гръбнак на българското GW общество) е, че тези които сега започват играта трябва тепърва да наваксват спрямо тези като мен, които играят GW от самото и излизане. И определението хардкор ПвЕ и ПвП играчи е съвсем точно.
Не знам, за мен ефектът беше обратен - отказа ме от форума... При това целият пост прави такова впечатление, аз само подбрах най-втрещяващата му част.
Наистина, тъпо е да се съди за форума само по тази тема, но това, че си стои и е стики, е някак показателно.
Както и да е де, вероятно и аз ще почна да влизам там, защото днес видях интересна информация за тоя hard mode.
Наистина, тъпо е да се съди за форума само по тази тема, но това, че си стои и е стики, е някак показателно.
Както и да е де, вероятно и аз ще почна да влизам там, защото днес видях интересна информация за тоя hard mode.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Borizmeiko
- Misting
Ми не, не е според мене. "хардкор елемента" точно в Гилд Уорс се характеризира предимно със повече време прекарано в играта, а не "повече умение". ПвЕ преимер - има хиляди гилдии които съществуват да помагат на играчите да минат мисийки или да направчт някоя титла. Те дори не помирисват ДоА. ПвП пример - има стотици гилдии където има много добри хора но поради времеви ограничения не се играят толкова ГвГ или ХА. Предишната ми гилдия беше точно такава. Играехме ГвГ, но просто хората нямаха време и гилдията се разпадна. А пък и иначе сме побеждавали ранк 200, ранк 400 със блансирани билдове.Delegat wrote:И определението хардкор ПвЕ и ПвП играчи е съвсем точно.
Така че мога да кажа че в ГВ всеки сам ис определя "колко е харкор".
Колкото до стики темата - ами да, отблъскваща е.
Хехе, пуснаха го на официалния сайт:
http://www.guildwars.com/gameplay/hardmode/

http://www.guildwars.com/gameplay/hardmode/
Това е само като за менDefeat all of the foes in each explorable area to attain the status of a Vanquisher, and track your progress on the World Map.

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
Е, много беше хубаво днес, доволна съм. Събрахме се с Ян, Гибли и Коцето и пообиколихме (1/2 само, защото стана късно) Сороус Фърнис. И то като започнаха да падат едни зелени предмети, едно чудо... Само Гибли май не взе нищо :/ зелено май. Равносметката ми за днеска са два зелени айтъма - един earth magic ele staff и един divine favor monk staff, който падна от първото фармене, като отидохме с Коцето да го проверим въпросният бос.
Много щастлива и отивам да си легна, лол.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Все пак става дума за нашата страна, а не за целия свят. Още повече, че бях лидер на първата в България гилдия за обучение в ПвП и ГвГ и за една година толкоз народ ми е минал, дет се вика, през ръцете, че съм съвсем наясно що за стока са българските GW играчи. Има много свястни и аз познавам повечето, но една голяма част са просто кежуъл, които си мислят че като влизат веднъж на седмица в играта и вече са отчели активностBorizmeiko wrote:Ми не, не е според мене. "хардкор елемента" точно в Гилд Уорс се характеризира предимно със повече време прекарано в играта, а не "повече умение". ПвЕ преимер - има хиляди гилдии които съществуват да помагат на играчите да минат мисийки или да направчт някоя титла. Те дори не помирисват ДоА. ПвП пример - има стотици гилдии където има много добри хора но поради времеви ограничения не се играят толкова ГвГ или ХА. Предишната ми гилдия беше точно такава. Играехме ГвГ, но просто хората нямаха време и гилдията се разпадна. А пък и иначе сме побеждавали ранк 200, ранк 400 със блансирани билдове.Delegat wrote:И определението хардкор ПвЕ и ПвП играчи е съвсем точно.
Така че мога да кажа че в ГВ всеки сам ис определя "колко е харкор".
Колкото до стики темата - ами да, отблъскваща е.

По-добре да вдигаме Лайтбрингър ранка. Има повече мисълThe Dragon wrote:За около 5 мин игра с герои - един златен,един лилав и един син лък, всичките метнати от нормални гадини. Предлагам - Събираме се и от тази вечер почваме да Vanquish-ваме area after area.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Еми аз така или иначе съм опразнил доста територии над 90% поне са да имам далавера
. уви утре цел ден на работа и после на лекция ;(

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”