Аааа-ха, и това от тази, която току-що говореше за осем дни квартални празници!BaYa wrote:![]()
![]()
![]()
Ти си пълен психопат-тормозчия!!!Като те сбарам, ще те утрепаааааааам!!!

Moderator: Moridin
Ех, аре бе Тон при целия ОГРОМЕН избор на риба и секви мустакати и пипалести неща там ебати?BaYa wrote:Ох, по-добре, недей! Че мое и аз да се изкуша да те сритам.Излизам като разярен звяр с хеморойди, от кухнята, след няколкочасово киснене там!!
Добхавка: Макар че днес имам картофено пюре и яхнийка от риба тон с доматки.
"Добхавка"-та сигурно е нещо, което добавяш към манджите специално заради Хави?BaYa wrote:разярен звяр с хеморойди
Добхавка: Макар че днес имам картофено пюре и яхнийка от риба тон с доматки.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests