Сега поне съм стигнал най-далеч от всички пъти (петио чаптер). И по сейвовете установих, че сегашното ми "преиграване" датира от две години насам и е играно само около Коледа.

Moderator: AlDim
Съгласна съм с това - втория Уичър е по-близък до книгите някак. Гералт е по-кисел и саркастичен и всички псуват.
Специално Mass Effect 2 продължава да изглежда страхотно и има много по-добър арт от Witcher 2. Естествено текстурите от миналия gen не са особено детайлни, но играта е мега добре раздвижена и постоянна визуално, особено за RPG. Диалозите използват камерата по далеч по-интересен начин от повечето други заглавия в жанра и персонажите не стоят като дървета. Това прави дори по-незначителни сцени ефектни и въздействащи.е, не че другите са остаряли, освен може би мас ефекта
Остаря неимоверно с излизането на Witcher 3дори днес не е остаряла изобщо като графика
Човеците са ок на тая трудност, ама чей да ти изпонаскачат всички фентъзи гадове, масата, от които извират литерали в дузини и глей кво се вика вичър гей генг бенг.penzata wrote: ↑Tue Oct 10, 2017 1:28 pmАз двойката още я бацам (само на чаптър едно съм; ма бъхтя на dark difficulty, щот е яко
и чиляците ме почупват
), ама ме интересува, какво е мнението ти за единицата (без да правиш сравнение с тройката, защото е ненужно; както @трубадур спомена, пичовете се учат и надграждат себе си постоянно; нямам търпение за Cyberpunk 2077). Вярно разликата между двете е огромна (визуално и геймплейно), но засега единицата доста, доста повече ме радва.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest