Споделете пак
Moderator: Moridin
малко по малко почвам да разбирам хората,които около 30-тото си лето на тая земя осъзнават,че им е писнало от всичко и се мятат от 8-мия етаж.
съответно все повече се убеждавам и в същетсвуването на конспирация, насочена директно срещу мен.
просто трябва да ми е гадно,някъв зокон е това.
съответно все повече се убеждавам и в същетсвуването на конспирация, насочена директно срещу мен.
просто трябва да ми е гадно,някъв зокон е това.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
A аз, за да бъда в тон с гадния си махмурлук, получен вследствие завършека на вчерашния ден, искам да споделя, че внезапно започнах да разбирам хората, на които им прещраква, хващат няква пуцалка, нахлуват в някой търговски център и започват да стрелят наред. Тоест, в момента не правя същото само щото нямам пуцалка. Баси колко гниди бих изтребила ей тъй, за добро утро просто.
- tigermaster
- Elder God
Да обобщим.
Животът съкс.
Тая година имаше един куп концерти, които исках да посетя, и не успях да отида на нито един. Scorpions, Tarja, HammerFall, Lordi... Все поради различни причини, бтв. Я сесийка, я ангажимент, я нещо друго... Довечера също има концерт, на който много ми се ходи, но и на него няма да отида. ПО ДЯВОЛИТЕ! Причината тоя път е доста тъпа, всъщност, и ако я споделя, ще ми се смеете.
Да не говорим, че съвсем наскоро вероятно за втори път в живота си карах истински грип. Това, на което нормалните хора казват така, е някаква обикновена настинка - нищо не е, тоест, а аз пак добре, че не влязох в болница. Не можех да стана от леглото даже. Ама се оправих, де...
Животът съкс.
Тая година имаше един куп концерти, които исках да посетя, и не успях да отида на нито един. Scorpions, Tarja, HammerFall, Lordi... Все поради различни причини, бтв. Я сесийка, я ангажимент, я нещо друго... Довечера също има концерт, на който много ми се ходи, но и на него няма да отида. ПО ДЯВОЛИТЕ! Причината тоя път е доста тъпа, всъщност, и ако я споделя, ще ми се смеете.
Да не говорим, че съвсем наскоро вероятно за втори път в живота си карах истински грип. Това, на което нормалните хора казват така, е някаква обикновена настинка - нищо не е, тоест, а аз пак добре, че не влязох в болница. Не можех да стана от леглото даже. Ама се оправих, де...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ммм HD май само е, са за 800 кинта толкоз, ама така или иначе майката боде сериали и дискъвари на него и то на кабеларката, която изглежда ся като пълно лайно на тоя екран
. Не знам тия от булсатком дали са по-добре с антенките. То не ми е до парите де 10 там и 20, а че тряя се разкарвам тия дни да специално за кабел, щото не съобразих там на место да си проверя. А то в плика само захранващ кабел имало. Тоест има и некъф компонент и скарт като опция ама по добре да си е hdmi така и така има 
For those who come after...
Аа, без такива. Я пак си помисли.Vivian wrote:Май се разболявам...
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля