Иначе да кажа и аз за филма - гледах го, бяха добре прекарани два часа, но по никакъв начин не мога да го окачествя като велик. Проблемът ми не е в хорърът и клишираността му - ясно ми е че идеята е да има има клиширан хорър и от там да се надгражда. Той дори не е чак толкова лош като хорър. Въпросът е, че надграденото не ми се вижда чак толкова впечатляващо. Има готини тийн персонажи и в клишетата има неочаквани липси на клишираност. И Меган Фокс и Аманда Зийфрид(?) играят чудесно, да. Но това не ми е достатъчно. Не ми е достатъчно смешен/ироничен, а където ми е смешен/ироничен ми е малко нелепо понякога. Също така препратките към сесия на Ани Лайбовиц и спор на Диабло Коуди с журналист не ми се виждат твърде гениално решение, тъй като за повечето хора това е като професионален виц, който после трябва да обясняваш защо е смешен. А идеята на филма е да реферира към поп-културата, мисля.
Бтв, мисля, че нещата тип "не ми стига нещо си/ не виждам нищо особено" са бели кахъри и не правят един филм лош, но го правят неставащ за феноменален.
И за заключение искам да отбележа за Дедфейс, че аз съм приятелка на Трип, Роланд и Вивиан. Така че не се съгласяваме едни с други автоматично, само когато ни съвпадат мненията