Денонощието
Moderator: Moridin
- Jaar
- Mistborn
Денонощието
Залязващото слънце осветява горните етажи на сградите и хълмовете отсреща. Короните на дърветата блестят в златно-зелени цветове, а мрак пълзи около корените им. Колите със запалени фарове вървят по мокрите улици сред спускащия се здрач. Тъмните локви улавят издължените сенки. А светлината все още пълзи по стръмните скосени покриви, покрити с червени керемиди.
Пускам темата като възможност за вашите лирични отклонения или коментари и мнения по различните части на денонощието и усещанията, въздействието и емоциите, които носят те.
Пускам темата като възможност за вашите лирични отклонения или коментари и мнения по различните части на денонощието и усещанията, въздействието и емоциите, които носят те.
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
Once you find them
Стъмни се. Лека нощ.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ауууу,гнусShinji's right hand.

он-топк(не съвсем)
ъъъъ...може да е нощ,ама това не ми вдъхва никакви лирически помисли...по скоро се притеснявам,че имам работа за вършене пък циклопча из разни форуми

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ем, нощта рулз. Цялата тая потайност, пустота и.. наркомани и съч утрепки бродещи из сенките на града.. Gatman And Robbin` бдят над нас :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Мррр, слъчницето игриво ми бърка в очите като с нажежено желязо. Доволно досаден начин да бъдеш буден Неделя сутрин. Трябва да си инсталирам некви автоматични корнизи та кат забравям вечно вечер да ги закриват джамовете с пердетата сутрин хавтоматично.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Привечер, лятно време. 20:30-21:00... Жегата е умряла вече, останала е само "мека топлина", дето се викаше в рекламата, слънцето го няма, изчезнало е зад хоризонта, но все още не се е стъмнило напълно. И в сенките виждаш неща, които нито в истинската тъмнина, нито на светло ги има. Много го обичам това време
Спокойствие и топлина...

And you can't dance with a devil on your back...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Мм време за обяд, слънцето вече не ме дразни чак толкоз даже започвам и да проявявам бегла мисловна дейност, та за да не се претоваря зяпам през джама на кухнята разсадника пред нас дет е почнал да зеленее мноо красиво и си кълцам краставичка за таратора. Всичко е едно такова прохладно свежо ... и с дъх на краставицата която съдържа98процентавода.
Лято..., края на август, например, в Созопол, скалите при стария град... Вече е тъмно, има мнооого звезди. От морето повява топъл и солен вятър с мирис на водорасли и йод. Скрила съм се в някакви треви и слушам как водата се движи и се удря тихо в скалата под мен.
А над всичко са щурците...
А над всичко са щурците...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Jaar
- Mistborn
Пак там, ранен август обаче. Привечер. Слънцето залязва, обагряйки небето в пурпурно и огнено, а в далечината се чуват гръмотевици. Морето е наситено синьо, леко развълнувано, но все така изящно съвършено. Тъмен купол се спуска над града, светкавици проблясват наблизо. Пороен дъжд се изсипва, докато облаците бавно и неумолимо поглъщат оранжевото зарево на залеза, заменяйки го със сивата кристална завеса на падащите капчици. Наблизо пада дърво, поразено от гръм, а по стария калдъръм потичат бистри реки, посрещащи в прегръдката си късовете лед, заменили последните слънчеви лъчи.Elayne wrote:Лято..., края на август, например, в Созопол, скалите при стария град...
But there never seems to be enough time
Once you find them
Once you find them