Anime has gone too far >:(

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Amos Trask
Aes Sedai

Anime has gone too far >:(

Post by Amos Trask » Mon May 09, 2005 11:28 pm

http://www.cnn.com/2005/SHOWBIZ/TV/04/2 ... index.html

Направо паднах от стола като разбрах, че Уорнър смятат да превърнат Бъгс и компания в мрачни аниме-супергерои. Не знам за вас, обаче аз съм заклет фен на LT & MM. А тва си е подигравка! Добре, че има още хиляди верни фенове, малки и големи (вижте линка).
:shark:
Feel the summer!

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon May 09, 2005 11:51 pm

Абсолютно съгласен, това си е безобразие. Да посегнат на идола ми Бъгс Бъни и на койота...Стига аниме мания!
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon May 09, 2005 11:56 pm

Тук сте прави, в тоя случай класиката не може да бъде надмината... Койота *хлип* :cry:...

Виж, гадното жълто пиле могат да го правят к'вото си искат :evil:. Мразим го!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon May 09, 2005 11:56 pm

Мхм, не че мога да го твърдя със сигурност, но май журналистът, който е писал тази статия разбира от аниме, колкото онзи, който беше писал статията за пиър ту пиър програмите в спама... Имам предвид, дизайнът на героите не ми напомня аниме по никакъв начин, малко изсмукано от пръстите ми се вижда...
Иначе Том и Джери феревър:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue May 10, 2005 12:02 am

Абе 'ба ли ги аниме ли са, манга ли са, важното е, че не са класическите герои, с които всички сме израснали. :<
Feel the summer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 10, 2005 12:11 am

Тва ясно, ма няма защо да обвиняват японското влияние за всичко... пък:Р
Мен едно време твърде много ме дразнеха продълженията на Том и Джери, разбирам те...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue May 10, 2005 12:16 am

Тва за японското влияние е много интересно в случая - сещам се за доста филмчета от Втората световна, в които Бъгс и компания разказват играта на японците. Най-вече в "Bugs Bunny Nips The Nips", което филмче момента се смята за адски политически некоректно, което обаче не пречи да е супер забавно. И накрая какво става - японците все пак победиха. :<
Feel the summer!

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Tue May 10, 2005 1:21 am

никъде в цялата статия не се споменава,че става дума за аниме,базирано на героите от лууни туунс.
нито пък за японци,замесени в проекта.
освен тва ще се излъчва по 'кидс уорнър брос',което не е японска телевизия.

ха сега ново двайсе.
време е пак да псувате американците,японците нямат пръст в атази работа :lol:
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue May 10, 2005 1:25 am

Aнимето е източника на всичкото зло по света, мислех, че е очевидно това. :D

Anyway. тук все пак пише, че наистина анимето е в дъното на тази афера:
Thomas couldn't figure out what was up with the plans to turn the old Looney Tunes gang into their Japanese anime-styled descendants. The prototypes depicted sword-eared superheroes, such as "Buzz Bunny," battling evil in the year 2772.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Tue May 10, 2005 1:31 am

еее,от "anime-styled" до "anime" разликата е голяма :lol:
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Tue May 10, 2005 1:49 am

Ми в героите от картинката аз нищо anime-styled не видях- няма големи очи, няма коса изобщо и т.н. Повече ми прилича на анимационните Батман серии. Пък и повечето детско аниме изобщо не е мрачно или страшно, така че въобще не се връзват нещата.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue May 10, 2005 2:08 am

Въпросът е не да ти се връзват нещата, а да се избегне гаврата с труда на поколения аниматори. Като че ли не може да се измисли нещо ново, ами трябва да се поругават отдавна утвърдени образи.
Feel the summer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 10, 2005 2:54 pm

Значи, първо - осъзнайте се. Следващият, който напише нещо против анимето в ТАЯ тема, с колкото и смайлита да е, ще му затрия поста ей така от злобица и проклетия, пък нека ме обвинят в диткаторски режим. Анимето с нищо не е виновно на незапознатите хейтъри, че е популярно в Америка и се *продава*. Освен това щом някой е решил да се влияе от него, той ще се влияе, колкото и да мрънкате.

ОБАЧЕ, мен друго не ми е ясно. На кого му пука? Както ми е все 5 какво биха направили с Том и Джери (Tom and Jerry kids anyone? Мноу тъпо нещо), така не виждам защо трябва да има значение в какво ще се превърнат Бъгс и ко, след като златната им ера си я има, факт е и освен това е безвъзвратно отминала. Съвременният хумор просто НЕ СЕ връзва нито с Том и Джери, нито с Бъгс Бъни. След като си имаме класиката, кво ни пука как ще я третират отсега нататък?

Освен всичко друго, съмнява ме да е тенденция, предполагам, че е само експеримент.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue May 10, 2005 3:27 pm

Всъщност съвременният хумор си е доста добре за Бъгс Бъни, а Том и Джери кидс си беше много яко.
This is it. Ground zero.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue May 10, 2005 3:30 pm

Как така кво ни пука бе? Бъгс е институция! Освен това далеч не си гледал достатъчно LT & MM, нито си достатъчно запознат с тях, за да можеш да твърдиш доколко се връзват със съвременния хумор.
Ся, аз нищо против анимето нямам, както знаете съм лют фен на FMPF, други неща пък не харесвам, но жанра си е жанр, не го отричам. Обаче как би възприел Ексел кидс или Helsing meets Tom & Jerry? Не се връзва някакси, нали?
Feel the summer!