УХАААААААА!!!!!!! НОВИЯТ МИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Moridin
УХАААААААА!!!!!!! НОВИЯТ МИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.euroroma.org/
НЯМАМ ДУМИ!!!
Фак Болен Сидеров, фак Атака, ТОВА е истината, братя и сестри!!!!!!!
НЯМАМ ДУМИ!!!
Фак Болен Сидеров, фак Атака, ТОВА е истината, братя и сестри!!!!!!!
And you can't dance with a devil on your back...
Добре, че си направи труда са споделиш това откровение, иначе завинаги щях да си остана сляпа за истинита. Но сега бях осенена. Правилният избор се разкри пред мен 

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- JaimeLannister
- Forsaken
И мене ма озари ма батееее 

како сте дзяпнали бе? Видяхте ли ни вождата там горе вляву срешту мумичето дет е застанала? ква хубава вожда имами видехте ли? Съштата вожда дет пей и нарежда ма батеее! Отивам да почвам да са уча да бруя до десет чи да мога да задраскам на булитината квадратчето!
кака Азиз за призиденд!!!!
Ша зема са регна у форумата им чи да си пулафя малку сас сабратята ма! И форума са си напраили хората, на ви ни можите да кажите сига ништу затва чи била сиганска рабутата!!!!

како сте дзяпнали бе? Видяхте ли ни вождата там горе вляву срешту мумичето дет е застанала? ква хубава вожда имами видехте ли? Съштата вожда дет пей и нарежда ма батеее! Отивам да почвам да са уча да бруя до десет чи да мога да задраскам на булитината квадратчето!

Ша зема са регна у форумата им чи да си пулафя малку сас сабратята ма! И форума са си напраили хората, на ви ни можите да кажите сига ништу затва чи била сиганска рабутата!!!!
- armageddon
- Forsaken
- Amos Trask
- Aes Sedai
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BWAHAHAHAHAHHA.Amos Trask wrote:Смейте се, смейте се... Когато ние с другарите от Евророма вземем властта друга песен ще запеете, изправени до стената на революцията. Нали знаете, който се смее последен, се смее накрая...
Аха, "Песен за Азис" ша запем

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Xellos wrote:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BWAHAHAHAHAHHA.Amos Trask wrote:Смейте се, смейте се... Когато ние с другарите от Евророма вземем властта друга песен ще запеете, изправени до стената на революцията. Нали знаете, който се смее последен, се смее накрая...
Аха, "Песен за Азис" ша запем
копелуееееееее4 МИР ВЕЛИКО ТЪРНОВО
1. Иван Динев Георгиев – Устата, Кралят на рапа, с награда от телевизия ММ за най- добър хип-хоп албум, песента му “Всички дрехи ми пречат” беше седмици наред № 1 в Българския Топ 100
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Daggerstab
- Arcanist
- Daggerstab
- Arcanist
Първите три мнения, не ми се вадят бисери...
Euroroma_admin
Site Admin
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 3:49 pm Заглавие: Кой се страхува от АЗИС ?
--------------------------------------------------------------------------------
Ясно е, че Васил Троянов Боянов – Азис уплаши всички настоящи политици. След целия вой и обиди по негов адрес, излели се през последните месеци, се разбра, че всички те го правят от страх! От страх, че най-голямата и обичана звезда в България не просто ще им развали комфорта и спокойствието, които са си изградили, но и ще ги измести от затоплените им местенца. Оказа се обаче, че страхът е не голям, той е ОГРОМЕН!
Васил Троянов Боянов – Азис смени името си и прие своя псевдоним за официално име. Съдебно решение за това излезе преди повече от месец. Но тогава кой и защо протака нещата и забави необходимите документи за смяна на личната карта на Почетния председател на ПД “Евророма”, така че да не може да се регистрира като кандидат-депутат с новото си име, с което е известен на всички български граждани? Кой стои зад това? Кой се страхува от Азис?
Разбираем е страхът от Васил Троянов Боянов – Азис! Та той има милиони фенове, той е единственият изпълнител, напълнил стадион “Васил Левски”, той е феноменът, пред който нито един слушател и зрител не може да остане безразличен, единственият певец и артист в България, който прави музика и шоу на световно ниво! Азис е роден обединител – той обединява хора от различни етноси, религии, социален статус, политически възгледи...
Страхът на страхуващите се от Васил Троянов Боянов – Азис е оправдан, но методите и средствата, които използват, за да се “отърват” противоречат на принципите на една демократична страна, в каквато смятаме, че живеем!
“По дърво, което няма плодове, никой не хвърля камъни...”
Върнете се в началото
Чичко Доктор
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 1:17 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Точно казано!
Вчера вечерта гледах поредната порция помия по телевизия "7 Дни" с водача на първата партия от бюлетината. Сигурен съм, че десетата ще я отвее на изборите. И това би било справедливо.
Върнете се в началото
Biliana Anastasova
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 9:41 am Заглавие: Много хора се страхуват!
Явно много от настоящите политици се страхуват от Азис! няма друго обяснение за непрестанните им обиди към най-голямата звезда в БГ! А защо се страхуват? защото има милиони фенове, защото усещат реалната заплаха от него? Защото знаят, че хората го обичат и му имат доверие, за разлика от всички останали политици, които са втръснали на всички и вече никой не ги слуша! така че Азис - в парламента! крайно време е в народното събрание да влязат хора, които са обичани!
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.