УХАААААААА!!!!!!! НОВИЯТ МИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

УХАААААААА!!!!!!! НОВИЯТ МИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Roland » Wed Jun 22, 2005 10:41 am

http://www.euroroma.org/

НЯМАМ ДУМИ!!!

Фак Болен Сидеров, фак Атака, ТОВА е истината, братя и сестри!!!!!!!
And you can't dance with a devil on your back...

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Jun 22, 2005 10:56 am

Добре, че си направи труда са споделиш това откровение, иначе завинаги щях да си остана сляпа за истинита. Но сега бях осенена. Правилният избор се разкри пред мен :P
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 22, 2005 11:06 am

:shock: Нямам думи просто :shock: ...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jun 22, 2005 11:13 am

Култово... :D
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Jun 22, 2005 11:14 am

Забавна работа, да...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 22, 2005 11:16 am

И мене ма озари ма батееее ImageImageImage
како сте дзяпнали бе? Видяхте ли ни вождата там горе вляву срешту мумичето дет е застанала? ква хубава вожда имами видехте ли? Съштата вожда дет пей и нарежда ма батеее! Отивам да почвам да са уча да бруя до десет чи да мога да задраскам на булитината квадратчето!
Image кака Азиз за призиденд!!!!

Ша зема са регна у форумата им чи да си пулафя малку сас сабратята ма! И форума са си напраили хората, на ви ни можите да кажите сига ништу затва чи била сиганска рабутата!!!!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Jun 22, 2005 11:37 am

Бе и аз изках Азис за президент, ма нема 40 години още човека, моля ви се. Ма нищо, те сега като влезнат, ще променят закона и на следващите ше се кандидатира

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Jun 22, 2005 12:29 pm

Смейте се, смейте се... Когато ние с другарите от Евророма вземем властта друга песен ще запеете, изправени до стената на революцията. Нали знаете, който се смее последен, се смее накрая... 8-)
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 22, 2005 12:57 pm

Amos Trask wrote:Смейте се, смейте се... Когато ние с другарите от Евророма вземем властта друга песен ще запеете, изправени до стената на революцията. Нали знаете, който се смее последен, се смее накрая... 8-)
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BWAHAHAHAHAHHA.

Аха, "Песен за Азис" ша запем :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 22, 2005 1:05 pm

Xellos wrote:
Amos Trask wrote:Смейте се, смейте се... Когато ние с другарите от Евророма вземем властта друга песен ще запеете, изправени до стената на революцията. Нали знаете, който се смее последен, се смее накрая... 8-)
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, BWAHAHAHAHAHHA.

Аха, "Песен за Азис" ша запем :twisted:
4 МИР ВЕЛИКО ТЪРНОВО
1. Иван Динев Георгиев – Устата, Кралят на рапа, с награда от телевизия ММ за най- добър хип-хоп албум, песента му “Всички дрехи ми пречат” беше седмици наред № 1 в Българския Топ 100
копелуееееееее
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 22, 2005 1:09 pm

аз отдавна вече казах, че това е моят личен фаворит - вижте им и кампанията - хората (ъъъ, образно казано) ще ни правят по-богати и ще се раздават за нас! Евала! За мен при раздаването - кълка от Азис, че ми изглежда по-охранен от Софи Маринова :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 22, 2005 1:15 pm

Не може Азис!!!
АЗИС НА ВАРНАААААА!!!!!!!!!!!!!

Уук.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Wed Jun 22, 2005 1:18 pm

По въпроса за Азис:
http://www.euroroma.org/forum/viewtopic.php?t=36

Image
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 22, 2005 1:31 pm

Какво пише там, че оттук не мога да вляза?

Уук.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Wed Jun 22, 2005 1:35 pm

Първите три мнения, не ми се вадят бисери...
Euroroma_admin
Site Admin

Пуснато на: Чет Май 26, 2005 3:49 pm Заглавие: Кой се страхува от АЗИС ?

--------------------------------------------------------------------------------

Ясно е, че Васил Троянов Боянов – Азис уплаши всички настоящи политици. След целия вой и обиди по негов адрес, излели се през последните месеци, се разбра, че всички те го правят от страх! От страх, че най-голямата и обичана звезда в България не просто ще им развали комфорта и спокойствието, които са си изградили, но и ще ги измести от затоплените им местенца. Оказа се обаче, че страхът е не голям, той е ОГРОМЕН!
Васил Троянов Боянов – Азис смени името си и прие своя псевдоним за официално име. Съдебно решение за това излезе преди повече от месец. Но тогава кой и защо протака нещата и забави необходимите документи за смяна на личната карта на Почетния председател на ПД “Евророма”, така че да не може да се регистрира като кандидат-депутат с новото си име, с което е известен на всички български граждани? Кой стои зад това? Кой се страхува от Азис?
Разбираем е страхът от Васил Троянов Боянов – Азис! Та той има милиони фенове, той е единственият изпълнител, напълнил стадион “Васил Левски”, той е феноменът, пред който нито един слушател и зрител не може да остане безразличен, единственият певец и артист в България, който прави музика и шоу на световно ниво! Азис е роден обединител – той обединява хора от различни етноси, религии, социален статус, политически възгледи...
Страхът на страхуващите се от Васил Троянов Боянов – Азис е оправдан, но методите и средствата, които използват, за да се “отърват” противоречат на принципите на една демократична страна, в каквато смятаме, че живеем!
“По дърво, което няма плодове, никой не хвърля камъни...”

Върнете се в началото

Чичко Доктор

Пуснато на: Пет Май 27, 2005 1:17 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Точно казано!

Вчера вечерта гледах поредната порция помия по телевизия "7 Дни" с водача на първата партия от бюлетината. Сигурен съм, че десетата ще я отвее на изборите. И това би било справедливо.

Върнете се в началото

Biliana Anastasova

Пуснато на: Пон Май 30, 2005 9:41 am Заглавие: Много хора се страхуват!

Явно много от настоящите политици се страхуват от Азис! няма друго обяснение за непрестанните им обиди към най-голямата звезда в БГ! А защо се страхуват? защото има милиони фенове, защото усещат реалната заплаха от него? Защото знаят, че хората го обичат и му имат доверие, за разлика от всички останали политици, които са втръснали на всички и вече никой не ги слуша! така че Азис - в парламента! крайно време е в народното събрание да влязат хора, които са обичани!
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.