Akira (dual audio)
Akira (dual audio)
And you can't dance with a devil on your back...
ами страшно аниме е, класика
повечето са го гледали като малки, но аз попаднах на него едва преди няколко месеца и определено ми хареса... просто бях в период на гледане на всякакви бози и това ми дойде като.. свежа глътка портокалов сок (който не обича портокалов сок - от ананас тогава). Доста завладяваща атмосфера и особено малките зелени деца-дядовци
Бе каквото и да кажа, не звучи на фона на разкошната статия на Дем, тъй че кротко ще си благоговоея пред филма, без да се обаждам много 

повечето са го гледали като малки, но аз попаднах на него едва преди няколко месеца и определено ми хареса... просто бях в период на гледане на всякакви бози и това ми дойде като.. свежа глътка портокалов сок (който не обича портокалов сок - от ананас тогава). Доста завладяваща атмосфера и особено малките зелени деца-дядовци

shadow dance nikoga ne luje
me 2. Тамън ше си го припомня са. Ма бавничко се точи от рол.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
Значи, да преговорим разликата между .avi и .ogm, а? Ся, не съм некъв голям фанатик на тема качество, но от едното до другото има бая разстояниеСвали:
Akira (1988) CD1.avi
Akira (1988) CD1.sub
Akira (1988) CD2.avi
Akira (1988) CD2.sub
Гледай онлайн:
Akira (1988) CD1.avi
Akira (1988) CD2.avi

And you can't dance with a devil on your back...
- Amos Trask
- Aes Sedai
Акира е култ отвсякъде, наскоро го гледах пак... Само дето и на трето гледане все още ми е леко неясно какво става накрая:?:
Моето си е на *.avi ':D
М-у другото някой може ли да ми каже какви кодеци трябват за да се отваря *.mkv?

Моето си е на *.avi ':D
М-у другото някой може ли да ми каже какви кодеци трябват за да се отваря *.mkv?
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Аха, трябва ти Matroska или СССР, последното работи най-добре, защото е пълен кодек пак, но е предвидено за ZoomPlayer или MPC, които се предлагат с пакета. Аз съм на СССР и съм много доволна, за всичко освен за mkv ползвам BSPlayer, само за тях съм на Zoom.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Благодаря много! Надявам се че .mkv-тата ще вървят на моя комп... С .ogm-ите мн се задъхва горката щайга 

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me