аз по принцип ненавиждам джей-поп,ама да видим какво ще измъдря като си гледам списъка.
басилиск-опенинга е приятен горе-долу
деарс-един от малкото лигави джейпопове,които ми допадат.
елфен лиид-опенинга беше цифра здрав,затварящото парче обаче смучеше маймунски топки направо...
евангелион-не знам какво толкова хората му харесват на отварящото парче,обаче затварящите бяха до едно много здрави-някви готини джазз-лайк такива

ексел сага-отварящото парче е здраво,главно заради озвучителките,които го изпълняват

фмпф-пак отварящото парче е горе-долу приятно,още един поносим джейпоп
графа-и отварящото и затварящото парче бяха страхотни направо,много им се радвам(:
гантз-колкото и зле да беше анимето,трябва да призная,че оп/ед бяха добри,и то много.особено опенинга,на джънгъл ми мязаше,ама аз много от тоя стил не разбирам
гитс сак 1&2-добри бяха парчетата,много при това.
гто-първия опенинг е велик направо,напук че тия ларк ен сиел(или както се казват там) са някви педали джей-рокъри.другите парчета също бяха доста зарибени.
калейдо стар-срам не срам,ще си призная-ендинга ме кефеше много,нищо че точно такава музика не понасям по принцип.
карекано-оп/ед са уникални просто(:
кидди грейд-затварящото парче беше много добро,до колкото помня
ласт екзайл-затварящото парче и сега от време на време си го пускам,а отварящото е направо глътка свеж въздух,мен ако питате.
мидори но хиби-ендинга ми харесваше,до колкото помня.мда,всъщтност ми харесваше адски много.
монстър-първия ендинг беше страшен,а по-нататък им изгубих бройката,защото гхп ги режеше като ги казваше на датаком.
пинг понг клуб-грхяхяхя,няма таква простотия,чесно
разефон-затварящите парчета са уникални
самурай чамплуу-ми факта,че съм си събрал целия ост и си го слушам буквално всеки ден май говори достатъчно.
скуул ръмбъл-затварящото парче беше доста сладурско(:
сел-още един саундтрак,които редовно си го преслушвам,барабар с оп/ед
шингетсутан тсукихиме-ъъъ,затварящото парче помня че беше здраво много,ама не съм много сигурен '_'
спиид графър-никога не съм си и помислял,че ще ми хареса нещо на дюран дюран.ама толкова съм ги и слушал де
технолайз-хендс даун!нищо,че гакт е баси мазния травестит.
тсукуйоми муун фейз-отварящото парче е адски сладурско,признавам си без бой.
улфс рейн-отварящото парче е мега-дразнещо с тва "СТРЕЕЙ!!!СТРЕЕЕЙ!!!!".добре,че има как да се пропусне,че сигурно щях да чупя клавиатурата.но пък затварящото парче е здраво много.
блъъд+-затварящото парче е зверско.и отварящото го бива,ама не е кой знае колко добро.
май е това.ако се сетя за някое друго ще добавя