Мислех си онзиден, бидейки в 22:30 все още на работа, болна с гнойна ангина... та мислех си, значи, за стреса. Знам, изтъркана тема, но имам желание да споделя пък ;р В процеса на усилената ми мисловна дейност се включваха понятия като “живот сред природата”, “чист въздух”, “забързано ежедневие”, “стрес”, “стрес на квадрат” и пр. клишета, но не това е важното (вярвам можете да запълните празнините)... това, което исках да ви питам (мда, имало и такова нещо, стигнахме дотам накрая ;р), е – вие като млади хора /или по-скоро въпреки че сте такива/ чувствате ли се уморени? Дотяга ли ви понякога градския живот? И ако някой ви предложи ей сега, в този момент, да отидете да живеете някъде наистина сред природата, на спокойствие и тишина, където да се стремите да постигнете мъдрост и извисеност на духа чрез разговор с тревите и орлите, например, ще се замислите ли изобщо? А когато го отхвърлите (защото не ми се вярва някой млад човек да приеме ;р), няма ли поне малко да съжалявате?
Знам, твърде много въпроси станаха, но не намерих друг начин да изразя идеята си

Та какво мислите вие?