Някой чувал ли е...?
- Couatl
- Sorcerer
Някой чувал ли е...?
Чудех се дали на някого от вас му е попадала информация за книгата "Black sun rising"? Авторът е някой си Фредман. Книгата би трябвало да е доста старичка. Може да е превеждана, може и да не е. Евентуално преводът й би звучал като Рицарят на черното слънце. За нея научих преди известно време от едни ваши италиански колеги (Terri di confine). Ще се радвам на всякаква информация по въпроса...
...
- JaimeLannister
- Forsaken
Преди време четох нещо подобно. Четох го на компа и не си спомням точно името, ама май беше това. Наистина беше част от триология. Спомням си че ставаше дума за някакво dark fae. Не съм сигурен, че точно така се пишеше, ама е нещо такова.
Определено книжката ме изкефи. Не знам, защо ти се е сторила развлачена. Ама мен ме измъчи заради анаглийския. После форматнах компа и не съм се наканил да търся дали пазя някъде втора и трета част...
Определено книжката ме изкефи. Не знам, защо ти се е сторила развлачена. Ама мен ме измъчи заради анаглийския. После форматнах компа и не съм се наканил да търся дали пазя някъде втора и трета част...