"Dark Wraith of Shannara" Graphic Novel ?!

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Post Reply
Aerith
E'lir

"Dark Wraith of Shannara" Graphic Novel ?!

Post by Aerith » Sat May 13, 2006 7:08 pm

Аааа, леле, супер !!! Ей такова нещо чаках от цяла вечност (е, не цяла де, ама ... :lol: )

Шанара е може би най-любимата ми фентъзи книга, така че се радвам, че ще излиза това чудо на чудесата (поне за мен е чудо, Шанара и манга в едно > не съм си и мечтала за нещо по-хубаво ^_^)
Del Rey, a division of Random House, has already launched a highly successful manga line, and now it has announced its first original graphic novel project, Dark Wraith of Shannara, a brand-new adventure set in the bestselling Shannara universe created by novelist Terry Brooks. Brooks is providing the story for the new graphic novel, which will be illustrated by Edwin David (Battle of the Planets: Mark) and adapted by Robert Place Napton (Battlestar Galactica).

Founded by science fiction impresario Lester Del Rey, Del Rey Books has thirty-one years of experience in fantasy and science fiction publishing to draw upon for its line of original graphic novels, as well as a stellar roster of writers like Terry Brooks, who has more than 21 million copies of his Del Rey books in print. Brooks appears eager to explore the graphic novel medium, stating: "Some stories set in the Shannara world are ones that I could never find the time to write in book form, so I have been looking for an alternate venue in which to present them. Graphic novels seem the right choice..."

Del Rey's first foray into the publication of original graphic novels is just a further indication of the increasing interest among the big publishing houses in publishing graphic novels. HarperCollins' recent signing of Jill Thompson (Scary Godmother, Death: The High Cost of Loving) to a multi-book deal and recent announcements from Hill and Wang (see "Three Non-Fiction Graphic Novels") and art book publisher Phaidon Press (see "Phaidon's Phalanx of Sempe Samplers") all demonstrate the momentum behind this growing trend.
Иначе ето и как ще изглеждат някои от героите:
Image
Image
Image

Коглайн нещо не си го представях така, обаче Джеър и Кимбър са страхотни !

А Del Rey са велики !!!

Остава да разберем кога ще се рилийзне :roll:

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed May 17, 2006 10:24 pm

R.I.P. Shannara!! :(

След The Scions of Shannara поредицата тръгна главоловно надолу. Идеята за манга е само нова съчка в горящата клада. Героите изглеждат отврат. :evil:
Алчността на писатели, издатели и др. свързани лица, е съсипала не 1 и 2, иначе добри, поредици.
pulled out

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed May 17, 2006 10:26 pm

Erm, героите си изглеждат съвсем добре. Просто Тери не знае кога да спре.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed May 17, 2006 10:30 pm

Ми щом казваш, че са си добре - ОК. :? На мен не ми харесват.
pulled out

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu May 18, 2006 1:13 pm

ми не знам,и мен не ме кефят много да ви кажа,някак си не се вързват с манга
Image

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu May 18, 2006 2:03 pm

Все пак нали е ясно, че това са концепт артове, които могат и да се променят:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat Sep 15, 2007 11:09 am

Постът ми не е за мангата, но е свързан с Шанара, та това ми се стори най-подходящата тема. Не знам дали са останали хора тук, които все още да се интересуват от Тери Брукс, но все пак искам да ви кажа за новата поредица - The Great Wars. Първата 3-логия е Genesis of Shannara. С нея Брукс иска да прехвърли мост м/у Shannara и Word&Void. Действието се развива след W&V и преди Shannara - след Голямата война, първата книга, Armageddon's Children, вече е излязла. Ако ви интересува повече - тук. Следващата книга от новата поредица, The Elves of Cintra, ще излезе съвсем скоро на пазара ... в Щатите. :) За повече инфо относно плановете на Брукс - тук.

Виждам, че Брукс има намерение да пише post-Straken книга. :?
pulled out