Приемаме и женски състав, мажоретки, футболистки, вратарки, стриптизьорки, разтуха в съблекалните, бе за квот се цанят
Айде на мач!
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Айде на мач!
Идеята е следната. Събираме с Емо доброволци за някой уикенден футбол, да кажем другата седмица. Понеже си знаем, че агитката тук не е голяма, може да отправим предизвикателство на друг форум (Сивостен, некой от аниме форумите, етц), НО пак ни трябват поне 6-7 души. Може и не-софиянци да се донесат насам, поводът все пак си струва, само да се организираме 
Приемаме и женски състав, мажоретки, футболистки, вратарки, стриптизьорки, разтуха в съблекалните, бе за квот се цанят
This is it. Ground zero.
-
Hijo de la Luna
- Paragon
Ако поста централен защитник е вакантен може и аз да се включа. То футбол не съм играл от години, но не е лошо да изразхадвам малко излишна енергия, особено сега покрай световното. Пък и като гледам каква подкрепа ще имаме извън терена - то не е публика, то не са мажоретки...
Така де, count me in. Ако не друго то поне щи ви спася от победата 
Gone for good
Би могло, но само ако не вали, няма физби или някой ме е завлекъл насила ;р Мня на 24-25ти ме нема и без тва. Иначе нема проблем 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra