Искам да ви попитам...
Moderator: Moridin
- Freddy Krueger
- Adept
Мне, и вярваш или не съжалявам за случилото се :/
Никой не е застрахован от подобни простотии уви:/
Никой не е застрахован от подобни простотии уви:/
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Честно казано, като го видях това, първата ми реакция сочеше към муки. После си дадох сметка, че беше прекалено грамотно написано, а и не вярвам малкото кретенче да може чак сайтове да хаква. Някой психопат се е чудил как да си запълва свободноте време просто, съжалявам много:( И не вярвам някой от "нас" да го е направил, няма кой просто 

- Freddy Krueger
- Adept
Ма не, мен единствено в тая конспиративна теория ме смущава, че дори има запетайка пред "че", което си е озадачаващо за двете дебилчета. Но действително тая гей-история ги е обладала изцяло, не мога да допусна, че нямат пръст в тая работа. Преди време муки като беше копнал сорса на ШД беше оплескал цялата страница с гейските си видения, дет се вика - може т'ва да е идейният генератор на простията. Онова със стоте тика, как вика Интерпретера, може пък да е по-вещо и да е успяло с хакването:? Все пак това е дива простотия и туй-то 
Edit:
И Любимецът няма как да е, да ме прости, че му адвокатствам, но нито е толкова болен на гей-тематика, нито може да се обвини в липса на креативност (от каквото силно страда пишман-хакерът), нито страда от такава липса на морал, че да прави подобни детинщини. Аз този Бобо В не го познавам, но все пак не мога да се отърва от усещането за муки и истотика. Друг с такава гей-мания не помня да съм срещала през живота си.

Edit:
И Любимецът няма как да е, да ме прости, че му адвокатствам, но нито е толкова болен на гей-тематика, нито може да се обвини в липса на креативност (от каквото силно страда пишман-хакерът), нито страда от такава липса на морал, че да прави подобни детинщини. Аз този Бобо В не го познавам, но все пак не мога да се отърва от усещането за муки и истотика. Друг с такава гей-мания не помня да съм срещала през живота си.
Сашо, без който и да е от хората в този форум да ми се отчита, ти гарантирам, че НИКОЙ от онези, които познаваш, и пишат редовно тук, НЕ Е участвал в хакването, в това число и Любимеца (той пък е толкова абсурдна опция, че няма накъде). Лично поемам отговорност за това.Freddy Krueger wrote:Роланд, за Любимец 13 имам някакви подозрения, или за Бобо В.
Благодаря за подкрепата.
And you can't dance with a devil on your back...
- Interpreter
- Forsaken
- Freddy Krueger
- Adept
- Freddy Krueger
- Adept
Изключвам Любимеца да направи такова. Но както пише в любимото ми стихотворение "... или пък видиш сринати нещата градени с кръв - и почнеш нов градеж."
В момнта заподозряни са Келеберн, Арута(ХевънУориър), Бобо или Муки И Истотика. Като първите и последните двама са силно под въпрос и типично в техния стил. И четеримата си падат особенно гей.
Знам, кофти беше сичката селяния в Бардака и сега сигурно изглеждаве жалко като ви плачем във форума. Но просто имайте едно на ум, и се пазете. Не само сайта пострада, вече нямаме форум и всичките ми регове са сменени паролите дори мейл нямам.
Когато се върнат моите хора от морето, кълна се горните имена ги почвам по ред. Този път заканата ми истинска и ще я изпълня.
Раз
В момнта заподозряни са Келеберн, Арута(ХевънУориър), Бобо или Муки И Истотика. Като първите и последните двама са силно под въпрос и типично в техния стил. И четеримата си падат особенно гей.
Знам, кофти беше сичката селяния в Бардака и сега сигурно изглеждаве жалко като ви плачем във форума. Но просто имайте едно на ум, и се пазете. Не само сайта пострада, вече нямаме форум и всичките ми регове са сменени паролите дори мейл нямам.
Когато се върнат моите хора от морето, кълна се горните имена ги почвам по ред. Този път заканата ми истинска и ще я изпълня.
Раз