"Twilight Zone" :D

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

"Twilight Zone" :D

Post by Marfa » Wed Apr 07, 2004 10:39 am

Сега, първо да започна с едно оплакване до световната общественост - тъпият ни кабелен оператор ни е опаразитил, нас, вси негови потребители (да, "Ариел," за вас говоря!) с псевдотелевизионни програми от кол и въже, включващи всички възможни чалга-полюции, корейски сателитни програми, арменски подобни, френски канал за любителите на риболова, ама си нямаме "Канал 2001"! Ей значи, къде е справедливостта на този Божи свят бе?! И тъй, снощи не ми се спи, седнах да изгледам повторението на "Господари на ефира" и попадам на следната показателна ситуация - избрани кадри от различни телевизии - в началото ме стресна една кака, дето обясняваше силата на хомеопатията и твърдеше, че имало хомеопатични лекове,Image правени от слънчева и лунна светлина и дори имало и такива, които били правени от... Берлинската стена. Е, лошо няма, викам си аз. После обаче се яви една... ъхъм... екстрасенска?... от "Канал 2001" - въпросния. За ко иде реч? ImageImageImageЗвъни й някаква леля да я пита за еди-какво си там заболяване и тая, след мистично изчакване да осъществи контакт или каквото там с когото осъществява,Image взе да диктува рецептата за лека: "Ще намериш (вика) машинно масло за шевни машини! Ще му туриш и няколко капки... (мълчание, докато измисли какви капки да бъдат)... зехтин!... Ще добавиш... (още малко мисловен напън)... фактически камфорово масло!" Следваше инструкция по колко пъти на ден и как да го си потребява така приготвения лек. Вътрешно... ImageСетне звъни нов ентусиаст, при което следва: "Ти ще намериш оръжейно масло... ъъъ... фактически и боров вазелин (де ще го слага пък тва?!) и няколко капки... парафин!" Фактически след като едва не се задуших от смях (отдавна те така не се бях хилила) и след като премислих значението на думата "фактически", рекох да го споделя с вас:) Кул! Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Dedo John
Merchant

Post by Dedo John » Wed Apr 07, 2004 11:57 am

Мухахахххаах. Фактически и язе го гледах! Е те такъв смех не е било отдавна! То бива бива кретенизъм, ама това прекрачи границата!

Но, фактически, не може да и се отрече познанието в областта на всчкакъв род машинни масла! Значи машинно за шевни машини! Уау! Не обикновенно! :D След това с оръжейното ми скри топката. А само си представи каква смес ще се получи от: машинно масло, зехтин и камфор???!?!?!?!?!?!?!?!? Тази се изживява като Софийската Отровителка т.м.! :D

Добре де, ясно е че тези от 2001 са лунатици и с черепни кутии, дебели като Берлинската стена. Ама се замисли какви хорица се обаждат. Искам да ти кажа, фактически, :D че това е една от малкото телевизии, която се излъчва чрез сателит в чужбина + с много висок рейтинг в бг !?!?!?

Та това е, фактически, положениоето. Дебилизма е заразен! Ади че съм си направил попарка от парченца Берлинска стена, 2 супени лъжици машинно масло /от косачка за трева/, и щипка камфор. Всичко това поръсено с фини фибри лунна светлина. Ммммм, вкусно, фактически! :D
Къде ми е виаграта ?

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed Apr 07, 2004 12:36 pm

Ааа...НЕ! Никакво машинно масло! Да ги нямаме такива! К`ви са тия масла, зехтини, смазки...Не ги слушайте тия от Канал 2001! Истината е, че ако ви боли коляното ( примерно ) трябва просто да си извадите зъба, когото сте сменили последен като деца, да го оваляте в черешови стърготини и барут, да го потопите в катран, да си очертаете с полу-съсирена кръв кръгове около очите, да изядете зъба ( за по-претенциозните е позволено да го поръсят и с малко чубрица ), да танцувате голи три минути и двайсет секунди на най-големия площад в Европа ( ако Франция ви е далече, и на пазарното площадче зад ъгъла ви е позволено ) и накрая да убиете първата си възпитателка от яслата. Ако извършите всичко абсолютно точно и до излизането ви от затвора няма осезателно подобрение, обадете се в частната психиат...ъъъ...офиса ни ( телефонът е даден по-долу ) и може би ще ви върнем част от парите. Гарантираме, че през повечето време силата на Меркурий ще се пука от яд, че не е с вас.

Телефон на лудни...по дяволите!...офиса ни: 000 666 43 53 98 10 37 48 35 78

Любимецът си изпива хапчетата, насочва разконцентрирания си поглед ( горе-долу ) в една посока и казва:

- Вече знаете мнението ми за Канал 2001

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Apr 07, 2004 12:43 pm

Ма ако не сме ходили на ясла? Image Не, щото аз например нямам нищо против да отърва света от другарката Стоянова, ма тя ме изтезаваше в детската градина... Става ли с другарката от детската градина, това ми е въпросът! Image

Уук.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed Apr 07, 2004 1:01 pm

Ми пробвай, ама така няма да ти върнем парите ако не стане...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 07, 2004 7:22 pm

Last edited by Tais on Tue Dec 14, 2004 10:53 am, edited 1 time in total.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Apr 07, 2004 7:31 pm

Ми то хубу, ама неможе ли да изчакам първо да минат празниците, че поне после да имам мегдан да разтоварвам, а? Тъй поне с един удар - два заека!

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 08, 2004 8:04 pm

Внимание, ТЕ са навсякъде! Дебнат ви дори от дъното на тенджерата, хилят ви се от хладилника, когато го отваряте, ще ни завладеят скоро! Да! За ко става въпрос - значи, да пообясня: мойта майка работи на канцеларска длъжност в нормалната конвенционална православна варненска църква "Света Петка". Дотук добре... Какво става днес обаче: отива жената мирно и кротко в данъчното, където трябва да внесе някакъв документ, ама лелката на гишето й обяснява, че регистрацията на фирмата е отказана и те трябва да я закрият в не знам какъв там срок. Майка ми зяпва. След кратък размисъл се опитва да изтъкне факта, че не става въпрос ни за фирма, ни за регистрация. Иде реч, вика за църквата "Света Петка". Не може, вика, да не я знаете - ей я там на центъра, баш зад бившия Партиен дом, те повечето хора я знаят. Каква регистрация на каква фирма, какви пет лева?! Оная обаче й казва, че било излязло съдебно решение, което било на базата на анонимен (!) документ, според което фирмата трябвало да се закрие и толкоз! Бе каква фирма, бе, вика майка ми, това, вика, не е никаква фирма! Църква е! Не може, вика, да не сте виждали църква: има там един кръст обикновено отгоре, камбани, често в нея влизат и излизат брадати мъже в раса, викат им попове, бе нали се сещате? Църква! Тцъ, вика лелката - бе, вие, госпожо, какво не разбирате бе? Ама моля ви се, ааааааа! Ма стига сте ми губили времето! Кое не ви е ясно? На фирмата ви "Св. Петка" е отказана съдебна регистрация и вие трябва да я закриете! Сега, ако обичате, ме оставете намира, че знаете ли колко работа си имам?!
Моля ви, това не е спор "за" или "против" вярата, тук става дума за нещо съвсем различно: все пак, колко тъп трябва да си, за да издадеш съдебно решение, според което фирмата, подвизаваща се в сграда с кръст отгоре, собственост на Светия Синод и която сграда все пак е църква трябва да се закрие? Това си е истинско реално съдебно решение, издадено от една районна варненска съдийка, чието име засега няма да спомена, което решение е взето на базата на не виждан от никого анонимен оплаквателен документ (?) според думите на днешната лелка и което гласи, че въпросната фирма трябвало да се закрие... Боже!Image

Уук.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Apr 09, 2004 10:00 am

Опаааа, наякоя мистериозна сила от неизвестно измерение е в дъното на всичко това, ще знаеш. Може би трябва да се свържем с Канал 2001 и да се измоли малко дистанционен екзорсизъм по отношение на съдийката... а може профилактично да се пробва и по отношение на лелката зад гишето, че не е ясно докъде се е разпростряла "заразата"
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Apr 09, 2004 1:17 pm

Мда.... виждал съм двама поляцаи които не могат да сметнат годините на човек от датата на личната му карта. Единия гледа, гледа и като не се оправи повика другия да му помогне. Безмалкo да падна от смях ( защо ли невежеството е толкова смешно?). А канал 2001 е най голямата жертва на аборта с която съм се срещал.... въпреки че като се замисля май е доста по малка от такива явление като светата православна църква. може би разликата е просто че с едното сме свикнали..........

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Fri Apr 09, 2004 4:18 pm

Някой беше казал, че количеството разпределен интелект в света е константа, докато населението се увеличава...
Като член (чети "основател";-)) на Гилдията на Неправедните и Злодеите се замислях сериозно по въпроса за фалшивите медиуми и дори планирах малко гадничък социален експеримент като активна "нападателна акция" срещу човешката глупост - а именно, да "създада" медиум... и след известно време да оглася че е всъщност е демонстрация на това колко лесно е да фалшифицираш подобно нещо. Отказах се, поради доста голямата вероятност да бъда подведен под съдебна отговорност ;-) Всъщност доста от планираните експерименти на Гилдията отпаднаха поради тази причина ;-)
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Apr 09, 2004 5:05 pm

Хайде, хайде! Искам аз да съм медиъума. Няма да могат да ме осъдят защото аз ще им кажа, че такава е волята божия :))) ....

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Fri Apr 09, 2004 8:27 pm

Абе, Марфи, хората от колко време ти разправят, че ТЕ са навсякъде ама ти все не вдяваш. Все трябва да ти се доставят нови и нови доказателства. Видя ли ся? Увери ли се най-после?
Между другото на мен първото, което ми хрумва е, че оная там може да е объркала църквата с клиниката "Света Петка". А? Не мислиш ли, че има подобен вариант? Очната клиника "Света Петка" носи все пак същото име и по една случайност се намира също точно зад Партийния /вече бивш/ дом.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 10, 2004 7:27 pm

Тцъ, Колибър, няма начин. Щото свещеника, дето е председател на църковното настоятелство, получи известие на негово име, според което делото било вече прекратено... Човекът бая време прекара да се чуди кое дело и за ко е прекратено, ама после стана и оная случака, та се разбра. Само не е ясно що никой не се е сетил да уведоми "представителите на фирмата" за съществуването и воденето на подобно дело, но с малко машинно масло смятам, че работата ще бъде изяснена;)

Уук.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Apr 10, 2004 10:14 pm

Last edited by Tais on Tue Dec 14, 2004 10:54 am, edited 1 time in total.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar