Крадеца на зората
Крадеца на зората
Това е най-новото фентъзи на Бард и се чуват някои доста добри отзиви. Сравнявят го с Гемел и Фийст, което звучи отлично. Някой може ли да каже нещо по-конкректно по въпроса?
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
Ами...лейм ми звучи.Ама много леймИзоставени, предадени, изправени пред гибел...
Гарваните са наемен отряд в междуособните войни в Балея. От десетилетие те са верни единствено на себе си и на своя кодекс.
Защо приемат мисия от Школата по тъмна магия? И защо трябва да възстановят Крадеца на зората - заклинанието, което вещае края на света, но трябва да бъде извършено на всяка цена.
Книга с великолепен дух, написана с размах. Този роман запленява с коравите си земни герои, просълзява и разсмива. Най-доброто ново фентъзи от години.

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Ако не се лъжа превеждах малко от втора част, като се пробвах за работа.
От това, което попрехвърлих ми се видя съвсем класическо олд-скуул фентъзи, точно както го описват.
Тоест едва ли ще се хареса на почитателите на Малазана, но сякаш става за убиване на времето.
А да, щях да забравя, единия от героите се зове - Незнайния войн - поклон
От това, което попрехвърлих ми се видя съвсем класическо олд-скуул фентъзи, точно както го описват.
Тоест едва ли ще се хареса на почитателите на Малазана, но сякаш става за убиване на времето.
А да, щях да забравя, единия от героите се зове - Незнайния войн - поклон

Някой е попрекалил с D&D-тоА да, щях да забравя, единия от героите се зове - Незнайния войн

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".