Наистина, какво му трябва на човек? Да има к'во да яде и дистанционното да е на една ръка разстояние. До тоя извод са стигнали и древните римляни (без дистанционното, естествено) точно преди цялата им велика цивилизация да се капичне. Що го редя това...
Щото, както вече споменах в спама, силно и искрено се надявам
това да е просто безвкусна шега. Накратко, за кво става въпрос: новото шоу на Ендемол в Холандия, дето 37-годишна неизлечимо болна жена ще трябва да избере на кой от тримата реципиенти да завещае бъбрека си...
Още се надявам това да е просто лош майтап, хъхъхъ

Ако обаче това все пак е истина, какво ли ще е следващото? Гладиаторски войни на живо? Умитащи от глад сомалийци и публиката с sms-и гласува кой да получи храна? Пухкави животинчета и малки дечица да избират с sms-и кое да не бъде одрано за палто? Е.Б.А.Х.Т.И.
Не съм набрала достатъчно гняв, просто щото още се надявам да е ташак цялата работа.
Според Бая обаче цялата работа май не е ташак. Аз не знам, бих го нарекла тотална морална деградация, ма може да изляза крайна... На вас как ви се струва т'ва?!

А междувременно, напълно съм убедена, че това просто няма как да е моето измерение, невъзможно е!