Не съм слушал още албума, така че по него мнение нямам, ама...
Bat Garo Still Rots wrote:И горе-долу за това хич не планирам концерта. Той дори първият преди години не беше много стока...Помня че след 4-ата песен някъде започнаха да се нижат непознати за мен. Помня, че не изсвириха нищо от Мастър-а. Исках много повече Walls of Jericho...
После чух, че вторият концерт бил доста по-добър. Знае ли човек сега третия може да е супер

Всъщност третият им концерт беше миналата година в Каварна - заедно с Twisted Sister и Testament... и тогава имаше доста хора, доста от които дори не бяха слушали изобщо Testament, а Twisted Sister за тях бяха некви бледи спомени от времето, когато още не са слушали музика... Не, аз не бях сред тях

Всъщност дори не ходих на концерта, макар че бях в Каварна по това време - а Helloween си ги чух отвън
Та... това ще е четвърти концерт, след три доста добре посетени - макар и вторият поне (в Зимния дворец) с леко отвратително озвучаване.
Bat Garo Still Rots wrote:Принципно ми е странно че идват толкова често. И че ги канят де, защото очевидно хората искат да отидат на нещо, на което не са ходили. В смисъл от маркетингова гледна точка къде е идеята да поканиш група идвала вече 2 пъти в БГ? Очевидно хора няма да отидат, защото вече са ги виждали на живо...
Там е работата, че точно това явно не е вярно - на втория концерт имаше доста хора (аз отидох, защото не ги бях слушал на първия), а на третия, в Каварна - дори още повече. Да, някои от тях със сигурност са били там заради другите две групи, но пък знае ли човек колко са отишли именно заради Helloween...
Пък и едно пряко опровержение на твърдението ти - аз бях на втория концерт, сега ще отида и на този, пък се надявам да посвирят и още малко по-стари парчета

Или поне така си мисля за момента - дотогава много време.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.