На мен напоследък ми харесва следната поредица -
Lonely Planet Six Degrees, което първоначално си мислех, че е на Discovery Travel & Living, но сега виждам, че греша. Последният епизод, който хванах, беше за Буенос Айрес, и ми стана изключително приятно колко различни страни на този град бяха показани. Разбира се, заслуга има и водещата, Аша Гил, изключително симпатична

, а другият водещ може би си го спомняте от MTV, Тоби Еймис.
Иначе с кеф си гледам Mythbusters по Discovery, когато го хвана. А, имаше и една поредица за риболовни кораби за омари в Аляска, и това е доста интересно, както и The Scrappy Races, винаги е много забавно

И разбира се, да не забравя, филмът за пътешествието на Юън МакГрегър с мотор през целия свят, това наистина беше добро.
И като отворихме темата, някой имали представа откъде мога да си дръпна един сравнително нов пълнометражен документален филм, No End in Sight? Четох добри неща за него, но не мога да го намеря, разказва за това, което се е случило в Ирак от 2003 г. насам, като са интервюирани много сегашни и бивши служители на американската администрация, както и много военни.