Mythos
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
Mythos
Мииии - пак се прави от Flagship Studios, но се очаква да бъде абсолютно безплатна. Резцъках го малко - нещо средно между Диабло 1 и 2. Постна макар и прилична графика и цикльорски геймплей - какво повече му трябва на човек. Играта е безумно лека и предполагам ще върви и на елка.
Инфо за играта можете да намерите на http://www.mythos.com
И сега добрата новина - имам една излишна покана за бетата - ако някой е заинтересован - да прати лично.
Инфо за играта можете да намерите на http://www.mythos.com
И сега добрата новина - имам една излишна покана за бетата - ако някой е заинтересован - да прати лично.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
Ми на мен лично ми прилича на мулти варианта на Fate, което си беше и предишната игра на същия, който е в основата на Mythos, обаче ми се губи неговото заглавие в момента. Ta Fate е мн приятен шареничък Диабло клонинг за съжаление сингъл ориентиран и съответно яко лишен от смисъл. Ма имаше забавни идеи и дори *ах* нововъведния за жанра си, като възможността да напълниш инвентара на животинката си и да я пратиш до града да я разпродаде.
Дани, ако поканата важи и не е използвана още - пращай смело, мейлът ми е el_magico@mail.bg
Чакам да видя този проект от доста време
Чакам да видя този проект от доста време
Мноооооооооого добра.
Лека като перце и изключително небрежна, но в същото време с потенциал за много дълбока. Ей така небрежно почнах да цъкам в 23 и в момента е 2:35, а аз дори не съм погледнал часовника. Утре ще разпиша по-подробно. 4 раси и 3 класа и според мен няма нужда дори от една повече, но ще слагат още в бъдеще. Въобще личи си, че е правено от геймъри за геймъри с все сърце. Да не споменавам, че например крафтинг системата слага тази на УоУ в малкото си джобче.
Много силно препоръчвам на Гаро, това сигурно е един от най-добрите Диабло-клонинги евър и ММО-елементът му е само плюс и въобще не пречи, даже рандъм забавни чатове на олигофрени бая разнообразяват цикъла да не говорим за постоянната възможност да се кооперирате за някое трудно шефче.
Лека като перце и изключително небрежна, но в същото време с потенциал за много дълбока. Ей така небрежно почнах да цъкам в 23 и в момента е 2:35, а аз дори не съм погледнал часовника. Утре ще разпиша по-подробно. 4 раси и 3 класа и според мен няма нужда дори от една повече, но ще слагат още в бъдеще. Въобще личи си, че е правено от геймъри за геймъри с все сърце. Да не споменавам, че например крафтинг системата слага тази на УоУ в малкото си джобче.
Много силно препоръчвам на Гаро, това сигурно е един от най-добрите Диабло-клонинги евър и ММО-елементът му е само плюс и въобще не пречи, даже рандъм забавни чатове на олигофрени бая разнообразяват цикъла да не говорим за постоянната възможност да се кооперирате за някое трудно шефче.
- RossTheBoss
- Adept
- armageddon
- Forsaken
Ново развитие - Флагшип does the Troika -
Rest of the StoryIn summary, Flagship's well is dry, all intellectual property has been lost, all staff fired, and the studio closed. It truly is the end of the line.
- RRSunknown
- Elder God