6-ти май
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
6-ти май
Или с други думи, чувствайте се поканени на скромно събиране по случай именния ми ден, срещата е 7 часа (да, в четвъртък, да) на фонтана на Славейков, оттам ше му мислим 

This is it. Ground zero.
7 викаш. Ма не е ли малко ранко? По-хуу 19, а

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Ами пак ще подраня с поздравленията, ама май утре няма да стигна до Мрежата, та ще поздравявам предварително. Именниците могат да спрат дотук и да четат утре
SPOILER
Честит имен ден, Моридин и всички вие знайни и незнайни носители на името Георги, Гергана, Гоце, Гошо, Жоро, Гери и други вариации!!! Много щастие и любов ви желая, много ведро настроение и много приятели, с които да го споделяте
END OF SPOILER
Ами тук е подходящо да си припомним малко и за името:
от гр. georgos - "земеделец"; име на календарен светия

SPOILER

Честит имен ден, Моридин и всички вие знайни и незнайни носители на името Георги, Гергана, Гоце, Гошо, Жоро, Гери и други вариации!!! Много щастие и любов ви желая, много ведро настроение и много приятели, с които да го споделяте

END OF SPOILER

Ами тук е подходящо да си припомним малко и за името:
от гр. georgos - "земеделец"; име на календарен светия
Повече информация - http://www.pravoslavieto.com/life/05.06 ... onosec.htmСвети великомъченик Георги живял през времето на римския император Диоклетиан в малоазийската област Кападокия. Той бил още дете, когато баща му пострадал за вярата си и умрял за Христовото име. След смъртта на съпруга си, майка му се преселила в Палестина, където била родена и имала голямо имение. Младият Георги — красив, снажен и мъжествен — постъпил на служба във войската. Началниците скоро забелязали добрите му качества и на 20-год. възраст той получил чин военен трибун. За показаните от него доблест и храброст Диоклетиан го удостоил с още по-висок чин и дори станал член на държавния съвет. По това време императорът не знаел каква вяра изповядва младият военачалник.
Last edited by Lannis on Wed May 05, 2004 12:51 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

То други тука май няма, ама остави топика за друго ;) Впрочем, и ти си поканена очевидно, нали ти е ясно :)
Има нова оферта - у Лили. Ако има някой кякакви съображения, да пише, ако няма, а никой непознат няма да идва, че да го водим, ще се уговаряме помежду си.
Има нова оферта - у Лили. Ако има някой кякакви съображения, да пише, ако няма, а никой непознат няма да идва, че да го водим, ще се уговаряме помежду си.
And you can't dance with a devil on your back...
Ами аз за всеки случай да си честитя наред
А за поканата - благодарности големи, че ме включвате, но ще ми се наложи да моля за извинение, че ще пропусна - дала съм обещание на племенници да ходя да ги виждам. А малката е отскоро в хор и много ще се разочарова, ако не ида да си представи репертоара и пред мен :/ .

А за поканата - благодарности големи, че ме включвате, но ще ми се наложи да моля за извинение, че ще пропусна - дала съм обещание на племенници да ходя да ги виждам. А малката е отскоро в хор и много ще се разочарова, ако не ида да си представи репертоара и пред мен :/ .
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- Lubimetz13
- Mistborn
Изправен съм пред тежка дилема дали да идвам или да се подчиня на тежкия мързел и нежеланието пак да пътувам до София и обратно...
В подобни случаи при мен обикновено мързелът побеждава, но ще видим какво ще ми хрумне утре...
*едит* Преборих мързела с решителната подкрепа на Роланд. Там съм.
И Мат също.
В подобни случаи при мен обикновено мързелът побеждава, но ще видим какво ще ми хрумне утре...

*едит* Преборих мързела с решителната подкрепа на Роланд. Там съм.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!