И ако имате възможност не правете моята грешка, а отидете да го гледате на кино. Ако знаех какво ме чака, сега щях да се връщам от кинозалата

Ще го пуснат ли по кината? Много съм му се наточил.Yan wrote:По-скоро е гледал това:
http://www.imdb.com/title/tt0884328/
Което се появи по разни специализирани сайтове.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
DELgado wrote:Аз не можах да издържа и изгледах The Mist на ДВД - с две думи филма е невероятен. Една от най-добрите екранизации по Кинг въобще. Само да предупредя почитателите на кофите кръв че във филма почти няма такива. Главно се разчита на създаване на атмосфера и нагнетяване на напрежение и обреченост. Заради страхотна актъорска игра и абсолютно, тотално, невероятно жестокия финал (който наистина е около 10 пъти по-хубав от този на самия Кинг) ще го изгледам и на кино задължително, поне веднъж. Франк Дарабонт за пореден път доказа че е правилният човек, когато става въпрос за екранизиране на произведение на Кинг.
Дано да го пуснат по скоро по кината че нямам търпение да го изгледам пак.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests