http://bgotaku.wordpress.com/
Тъй като това е блог, публикациите в него ще бъдат от време на време - кой когато свари. Така че му хвърляйте периодично по някое очо, за да видите какво ново има. Отделно съм намислила всеки месец да обобщавам какво се е събрало до момента.
Екипът е доста голям и тепърва ще се разраства, макар че засега са писали само 3-4 човека. Надявам се скоро да видим материали и от другите - аз поне ги очаквам с нетърпение, защото се очертават бая интересни. Ако се чудите с какво този блог е по-различен от всичките аниме сайтове, които публикуват статии на съответната тематика, ще се похваля, че в него ще се постараем материалите да са критични, информативни и като цяло, написани КАКТО ТРЯБВА. А, да, и ще има голяма доза собствено мнение - т.е. слагаме точка на безличните сухи и скучни ревюта, с които нета и без това изобилства. А ние сме пичове и мисля, че ще ви хареса да ни четете писанията. Добри сме. От най-добрите всъщност.
Това е засега

Моля, пишете коментари и препоръки - ужасно са ни нужни. И тук, и там по самите статии. Блоговете в крайна сметка са за това.