http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html
Който не го мързи - моля да го пейстне и на други форуми и дано чичо Уве си удържи на думата!
За един по-чист кино-свят!

Morwen wrote:Ми не. всъщност той просто се възползва от немското законодателство, като източва субсидии и привлича инвеститори, които просто искат да си намалят данъците. Иначе филмите му имат между скромен и никакъв успех.
Вярно е това, че никой не ни кара да гледаме, но той се подиграва с произведения, който аз(и много други) харесваме. Гледай Ин Дъ Нейм Ъф Дъ Кинг и после ми кажи как може някой така да се изгаври с хубавата игра.Amelia wrote:Немате си работа да се праите на интересни.![]()
Никой не ви кара да ги гледате. А още по-малко, да ги купувате и съпортвате автора. В условията на пазарна икономика, ако наистина не ставаше за нищо, щеше сам да си умре.
Е кое е хубавото на Dungeon Siege? Много хубаво си е изгаврил с нея УветоStoly wrote:Вярно е това, че никой не ни кара да гледаме, но той се подиграва с произведения, който аз(и много други) харесваме. Гледай Ин Дъ Нейм Ъф Дъ Кинг и после ми кажи как може някой така да се изгаври с хубавата игра.Amelia wrote:Немате си работа да се праите на интересни.![]()
Никой не ви кара да ги гледате. А още по-малко, да ги купувате и съпортвате автора. В условията на пазарна икономика, ако наистина не ставаше за нищо, щеше сам да си умре.
Аз гласувах.
131774 Signatures Total
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest