Иначе така или иначе щях да пусна (щото вече няма месечни теми), но доста по-късно, защото у нас излиза близо 2 месеца след световната премиера този петък.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мне, тука ще е стандартна гняс, докато Спийд Рейсъра вероятно ще се хареса на някого (на мен) и ще направим флейм уор тамMoridin wrote:Хм, всъщност вероятно това има повече шансове от Спийд Рейсъра, но лично мнениеТака или иначе си е до преценка на постващия, не че Шайхири се е доказал с блестяща такава
Това последното може да е достатъчно за да ми хареса филма. Нещо започнах да се хайпвам от ревютата в нета. Сега остава да се окажат платена реклама и пълна измама и филма да смуче много (като първия - лично мнениеRoland wrote:Ми на ниво трейлър обещава да е още от същото, честно казано, евентуално една идея по-неинфантилно.
Отделни топици пускайте само за неща, за които сте сигурни, че ще има дискусии.
Aхм, тва кво означава, че някоя моя тема (или пост дори) не е предизвикала дискусия, така ли?Moridin wrote:Хм, всъщност вероятно това има повече шансове от Спийд Рейсъра, но лично мнениеТака или иначе си е до преценка на постващия, не че Шайхири се е доказал с блестяща такава
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests