Лукяненко, Сергей
Лукяненко, Сергей
Довечера по телвизор орт1 ще дават на живо "Что где когда?"
Сергей Лукяненко участва в състезанието...
22ч Българско време дата: 2008-11-29
Освен това същият този Лукяненко ще гпстува на Панаира на книгата в НДК идната седмица...
Наздраве!
Сергей Лукяненко участва в състезанието...
22ч Българско време дата: 2008-11-29
Освен това същият този Лукяненко ще гпстува на Панаира на книгата в НДК идната седмица...
Наздраве!
А може и от торент да се дръпне: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1300686 

Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Съвсем прясно от щанда на Инфодар:
Утре (четвъртък), оъ 12 часа, Лукяненко ще раздава автографи на щанд 337 в НДК.
Предайте нататък, на мен ми умира батерията...
Утре (четвъртък), оъ 12 часа, Лукяненко ще раздава автографи на щанд 337 в НДК.
Предайте нататък, на мен ми умира батерията...
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Известният у нас писател Сергей Лукяненко (автор на фантастичните поредици за Патрула, Дълбината и др.) е в България по случай Панаира на книгата в НДК. На 4ти Декември (четвъртък) той ще е на щанда на ИК ИнфоДАР (3ти етаж, срещу ескалатора) от 12 часа за кратка среща с читателите си. Поради заетата си програма е възможно авторът да не може повторно да отдели време за среща, така че тези, които биха искали да го видят могат да използват тази възможност.
ПС Tъй като това стана възможно наистина в съвсем последния момент и не е ясно дали ще може да се повтори поради заетата му програма наистина ще е хубаво всеки, който се интересува да използва тази възможност, както и да сподели на свои познати за нея. Поради липсата на време за по-сериозно уведомяване на читателите му е възможно мнозина да не разберат за идването му и да изпуснат възможността да го видят.
ПС Tъй като това стана възможно наистина в съвсем последния момент и не е ясно дали ще може да се повтори поради заетата му програма наистина ще е хубаво всеки, който се интересува да използва тази възможност, както и да сподели на свои познати за нея. Поради липсата на време за по-сериозно уведомяване на читателите му е възможно мнозина да не разберат за идването му и да изпуснат възможността да го видят.
Взехте ли си автографче?
Мноооого ме кефи наживо Лукяненко.
Мноооого ме кефи наживо Лукяненко.

Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог