Timeline
Timeline
Това е последния филм, които гледах. преди няколко седмици слушайно гледах making-a по телевизията и много се запалих по идеята. видях че е направен по книга, което още повече привлече вниманието ми. онзи ден си го намерих и веднага го излгледах. много е хубав. заслужава си.

All we have to decide is what to do with the time that is given to us
- JaimeLannister
- Forsaken
Честно казано... Абе, ако знаех какво да очаквам, може би нямаше изобщо да го гледам
. Нищо повече от забавен филм. Долу горе добре издържан като ефекти. Сюжета.... Абе щом става дума за пътуване във времето и аз се отнасям скептично....
Просто филма не ме впечатли. Нищо особено, нищо, което не сме гледали в 100 други филма...
Книгата не съм чел, но доколкото познавам творенията на Крайтън, предполагам, че е доста по- добра от филма. Все пак, спомнете си Сфера
....

Просто филма не ме впечатли. Нищо особено, нищо, което не сме гледали в 100 други филма...
Книгата не съм чел, но доколкото познавам творенията на Крайтън, предполагам, че е доста по- добра от филма. Все пак, спомнете си Сфера

Аз съм си фен на Крайтън, но точно тази негова книга не успях да дочета, зарязах я на 200-та страница някъде.
Като чух, че филмът е още по-тъп, и се зарекох да не го гледам.
Може пък и да се окаже хубав, но рискът е твърде голям. 
Като чух, че филмът е още по-тъп, и се зарекох да не го гледам.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- JaimeLannister
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken