Изгледах 3 Кей-дорами. Това не е съвсем за тази тема, но не мисля, че си заслужават отделна
Реших да проверя какво ще сътворят от
Hana Yori Dango (Boys Before Flowers). В крайна сметка не съм съвсем разочарована, защото не беше шит. Даже си имаше хубавите моменти (дори такива, които бяха по-добри от японската версия). И беше различно. Достатъчно различно, че да ми е интересно какво ще стане, въпреки, че би следвало да знам...
След това минах през
Witch Yoo Hee, което разполагаше със симпатична девойка, владееща само една физиономия (главната героиня Ю Хи) и един доста култов световно известен готвач с азиатска физиономия, на име Джони Крюгер. Но беше смотан сериал, който успя да ми държи сравнително слабия интерес докъм 10-ти епизод, след което го зарязах и го догледах почти насила.
А вчера догледах
Love that Kills, ама що ли даже го загледах - и аз не знам. Не е зле, но е за особено романтични натури, които обичат да леят сълзи в големи количества... и които плетат розови терлици, докато зяпат поредния сериал - щото този се гледаше съвсем спокойно по диагонал.
О, за малко да забравя. Гледах и една Джей-дорама.
Liar Game.
Култови герои, добър каст и уникални моменти... но имаше какво да се желае. За съжаление 2-ри сезон е
още от същото. И все пак заслуважа гледането - 1-ви сезон е прекрасен!