How I Met Your Mother
How I Met Your Mother
Този изключително забавен ситком не спира да бъде забавен с всяка изминала серия към края на 4тия си сезон, а аз от доста време се каня да пусна тема, така че най-сетне се наканих:))).
За какво иде реч накратко за незапознатите: Един баща разказва на децата си какъв е бил животът му на 25-30 преди да срещна майка им, действието се развива в наши дни в Манхатън, всички герои са гонещи 30така в началото на сериала. Главният протагонист Тед е може би най-скучният персонаж, за сметка на "второстепенните" роли, които просто избиват рибата. Лили - инфантилна учителка в детска градина, за която странна е много меко казано. Маршал - приятелят на Лили, адвокат, също толкова инфантилен като нея, най-добрият приятел на Тед. Робин - първата голяма любов на Тед, канадска новинарка, хубавка:). И последният от групата е Барни, който е един от любимите ми персонажи въобще, изкъртващ до олигофренизъм womanizer, актьорът е гей в реалния живот и е ужасно смешно:)). Умишлено скипвам доста от характеристиките на героите, за да се посмеете с кеф сами.
Моят съвет - просто го пробвайте. Култовите режисьорски хватки, оригиналните комични ситуации и доста умния диалог няма как да не ви спечелят. Задължително не спирайте само с първи сезон, от втори натам качеството експоненциално нараства до настоящи 4ти, а сериалът се гледа ПЛАШЕЩО бързо с тези серии по 20 минути и развлекателността си:).
Това е от мен, тук мисля, че има поне още няколко фена на сериала - така че смело ме допълвайте.
За какво иде реч накратко за незапознатите: Един баща разказва на децата си какъв е бил животът му на 25-30 преди да срещна майка им, действието се развива в наши дни в Манхатън, всички герои са гонещи 30така в началото на сериала. Главният протагонист Тед е може би най-скучният персонаж, за сметка на "второстепенните" роли, които просто избиват рибата. Лили - инфантилна учителка в детска градина, за която странна е много меко казано. Маршал - приятелят на Лили, адвокат, също толкова инфантилен като нея, най-добрият приятел на Тед. Робин - първата голяма любов на Тед, канадска новинарка, хубавка:). И последният от групата е Барни, който е един от любимите ми персонажи въобще, изкъртващ до олигофренизъм womanizer, актьорът е гей в реалния живот и е ужасно смешно:)). Умишлено скипвам доста от характеристиките на героите, за да се посмеете с кеф сами.
Моят съвет - просто го пробвайте. Култовите режисьорски хватки, оригиналните комични ситуации и доста умния диалог няма как да не ви спечелят. Задължително не спирайте само с първи сезон, от втори натам качеството експоненциално нараства до настоящи 4ти, а сериалът се гледа ПЛАШЕЩО бързо с тези серии по 20 минути и развлекателността си:).
Това е от мен, тук мисля, че има поне още няколко фена на сериала - така че смело ме допълвайте.
+1Задължително не спирайте само с първи сезон, от втори натам качеството експоненциално нараства до настоящи 4ти, а сериалът се гледа ПЛАШЕЩО бързо с тези серии по 20 минути и развлекателността сиSmile.
Четвърти сезон го изгледах за една вечер (нощ), като просто в началото си дръпнах един епизод, за да разпусна преди петъчното лежерно цъкане.
Иначе сериала наистина набира скорост - последните сезони са много по-добри от първите, но както казах в една друга тема, наистина има още много боб да яде, докато започне да може да се сравнява с Приятели...
С две думи наистина разпускащ и зарибяващ сериал, с който може да се посмееш и да заубиш малко (доста) време...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Мдам. "Майката", както го наричаме вкъщи е единственият ситком на почит у нас след Приятели. Няма да забрява обаче колко разочарован бях, когато прочетох, че Барни се изпълнява от гей-актьор. Не съм хомофоб, напротив. Обаче е странно- персонажът му сигурно ще остане в историята като най-бруталния womanizer, а той е обратен.
- Spoiler: show
Did Neil Armstrong say the moon was too far away! NO! He built himself a fucking rocketship is what he did!
- Maledictus
- Warmage
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Maledictus
- Warmage
Съгласна за 2рото. Колкото до първото- и аз мислих така, но ако ти е супер скучно, нямаш какво да гледаш, изгледаш за 1 седмица няколко сезона и схванеш интригата, такива лафове има на места, че под масата съм лягала от смях. Като онази серия с паяците и люлкитеAmelia wrote:Не знам кво толкова му харесвате на Приятели, на мен винаги ми е бил доволно тъп. Майката е много по-яка.
А Нийл Патрик Харис...Ех, ква загуба за женския пол и световния генетичен басейн.

Muad_Dib, тенкю, тункю за това, че вече имам с кой да си обсъждам една от маниите

Само една поправчица: май не живеят в гъзарския Мънхатън (запазена марка на Сексо и Градо), а в обикновен Ню Йоркски квартал.

И още: http://www.youtube.com/watch?v=KDwZsaWb6pY
- The Dragon
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
Не забравяй, че им се е наложило цял сценарий да преработват покрай бременностите. От 18 нататък се завърнаха обаче.AlDim wrote:За съжаление от средата на настоящия сезон някъде сериалът е доста умрял и изчерпан. Да я намират вече таз майка и да си отива.
Последната серия беше legen............... wait for it .............dary! legendary

Темата позамря, та... друг любим момент:
http://www.youtube.com/watch?v=ljHcnxXUUEo
От последните 2 епизоди, не разбрах
http://www.youtube.com/watch?v=ljHcnxXUUEo
От последните 2 епизоди, не разбрах