Изгледахме излезлите 5 серии (днешната 6та още не сме я гледали) и аз, както и любимата, сме в пълен възторг. Сериалът за тези 5 серии нямаше празно, идеята е адски добра, Джоузеф Файнс не успя да ме издразни досега и въобще ако ABC не разводнят историята сериалът може да е дъ некст бест тинг.
За какво иде реч накратко: мултимилионна продукция, призвана да замести Лост, сюжетът с две думи: изведнъж всички хора на земята изпадата в безсъзнание за 2 минути и 17 секунди. През това време всеки един от тях изживява тези 2 минути в бъдещето, след 6 месеца, един вид, получават спомените си "in advance". Флашфоруърдите на някои са жестоки и променят сегашния им живот, на другите са направо смешни, на трети скучни....Естествено има конспирация и хора, които не са пострадали от гледането напред в бъдещето, много въпроси, малко отговори и т.н. Това е подкрепено с доста прилични ефекти, МНОГО хубав диалог и сценарий и силен каст.
Времето ще покаже какво ще излезе от този многообещаващ сериал, но аз лично засега съм официално хукнат.