Инак аз снощи гледах 500 Days of Summer, който е твърде разкошен за да бъде описан...Иска ми се да напиша нещо подобно, удивителен е.

с тва съм несъгласен.Roland wrote: Всъщност, ако имам някаква критика - ЗОМГ, КОЛКО Е ЯК! - то, това ще да е силно отчетливата разлика в класите на двамата актьори. Дешанел е повече или по-малко еднаква и безизразна, докато на Левит исках да му износя децата като се разтанцува на улицата. Лицето му през целия филм не спря да се движи, беше просто разкошен!
Редуване на 'крайности' категорично не е нещо лесно за който и да било актьор. Тъй като обхващането на цялата гама емоции от едната крайност до другата показва някакъв доста широк диапазон.Scourge wrote: с тва съм несъгласен.
сценарият е позаровил пича в некви моупси настроения, та му се налага да редува крайности на унилост с екзалтация. което е доста по-лесно от задачата на зои. той е подпомогнат и от войс-оувърите. тя има точно нула развитие на персонажа и много по-малко реплики, и при все успява да е интересно изиграна през цялото време. много силна игра само с движение – очи, глава, етц.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest